Pekka ja Luna

Tänne päivitellään kissan kuvia ja kuulumisia enemmin kuin tuohon "pääsivulle" eli tehään oma Pekka-maa =D Pekka ei aina ole ollut Pekka. Ulrikalla on ne Jonen himoitsemat mustat kissat eli Pekka ja Lola. No nyt kun tuli mustakissa niin sehän on sitten automaattisesti Pekka.  Että entinen Rolle on nykyisin Pekka.. MustaPekka, PikkuPekka ja joskus kai PuuPääPekkakin ja tulevaisuudessa sitten aikanaan PekkaPappakin niin kuin se ihan pappakin on Pekka.

Enimmäkseen pidetään tämä kuva gallerianan mutta väliin vähän kuvatekstejäkin.

21.6.2012

Kissa rintamalla ei oikeastaan mitään uutta, hyvin sopeutuu.. Eilen oli Pekalla makustelussa juusto.. Arlan Kadet maistui hyvin. Isäntä teki mansikka kakun ja siitä osansa kissa sai kermavaahtona.. naama kermavaahdossa massutti. Kastikeruoka pusseista oli uutena härkää ja sitäkin söi kovin kiireellä. En kerkiä sitä pussia kunnolla kuppiin laittaa kun on tyyppi jo pussin reunasta syömässä. 

Eilen oli misse melkeen koko päivän kökötänyt eteisen tuolilla. Nukkunut ja odottanut. Isäntä ei paljon kissa nähnyt siis.. kun minä tulin kotiin alkoi kissalla villitys puuska. juostaan kuin päätön kana ja liutaan lattiaa pitkin.. höyhenet suussa (on siis höyheniä leluina) mennään kuin viimestä päivää ja sitten yht äkkiä kaadutaan nukkumaan. 

En yhtään tykkää siitä että nukkumaan käydessä minun varpaita ja nilkkoja yritetään järsiä. Eilen illalla oli pari yritystä kissalla mutta loppuivat lyhyeen.. viimeisellä kerralla oli vaimea vähän järsin yritys. Se loppui siihen että kissa piti minua nilkasta kiinni tassulla ja nukahti nenä varpaita vasten.. melkeen aamuun asti nukkuikin minun jaloissa.

Koska kissan syntymäpäivää emme tiedä, löytökissa kuitenkin on, mutta noin kuukausi kun on tiedossa eli elo/syyskuu kait niin isäntä päätti että ne pitää Pekan kanssa sitten kimppa synttärit elokuun lopussa. Isäntä 32 ja Pekka 1


18.6.2012

Pekka saapi villi-kohtauksensa juuri kun me muut ollaan menossa nukkumaan. Toki niitä hullutuksia tulee pitkin iltaa. Eilen meni Pekalla ihan villiksi eikä meinannu millään rauhottua. Käsiin ja jalkoihin hyökkäily on se mistä rangaistaan ja aika vähän sitä tapahtuukaan enään. Parina edellisenä iltana yritti sängyssä minun varpaisiin hampaillaan mutta kun tuli sängystä lähtö niin sitä oppii.. eli eilen ei edes yrittänyt enään vaan tuli nukkumaan jalan viereen nätisti. 

Ruokailua on myös vähän testailtu.. Tehtiin lauantainna pitsaa ja Pekka sai oman osansa tekovaiheessa eli tonnikalaa ja juustoraastetta.. oli herkkua ja lisääkin kerjäsi. Raejuusto ja kalkkuna menee myös, on kalkkunasiivuja annettu herkkupaloina.  hyvin uppoaa kaikki.. Pussiruokia myös testattiin ja kastikkeet meni ensin ja sitten vasta lihat. Se missä on jänistäkin mukana aiheutti varsin äänekkään purinat syödessä että hyvää kait oli. Kova poika kerjäämään on ja saa toki sellaisia mitä voi antaa. Rutatut paperipallot saa aikaan hyppyjä ja jahtausta..

Parveke on ehkä paras paikka Pekan mielestä. Kulma ikkuna on kuin amfiteatteri Pekalle. Siitä näkee pneen suuntaan, jopa ylös taivaalle. Siellä kulmassa istuu ja tuijottaa, vahtaa maailman menoa. Toisinaan nukkuu, makailee ja seuraa.. toisinaan seuraa hyvin tarkkaan. 

15.6.2012

Pientä pulinaa tapahtumista Pekan elämässä. Päivät Pekka viettää yksin kotona kun me muut olemme töissä/päikyssä. Isin iltavuoroissa on sitten isi päivisin Pekan kanssa. Eilen oli maku-päivä Pekalla, testasi raejuustoa ja GrilliMakkaran kuoria.. molemmat maistui kovasti. Kissan ruuan ja nappuloiden lisäksi siis tarjolla ihan normi pöperöä maistelun muodossa. Suolapitoisuudet vaan vahditaan ettei tule liikaa. Maito kiinnostaisi mutta se ei useimmille kissoille sovi ja kissan-maitoa ei ole ostettu joten raejuustoa sitten tarjoiltiin kun sitä meillä on lähes aina.

Eilen myös oli ensimmäinen päivä parvekkeella, ensin tutustuttiin muualle ja sitten vasta partsin vuoro. Avasin partsinoven kun tulin töistä ja siitä se sitten lähti.. siellä istui ja vahti Pekka ikkunakulmasta lintuja, ihmisiä ja kaikkea mikä liikkuu. Illalla piti oikeen hakea Pekka pois parvekkeelta kun olisi siellä vaan ollut. Nukkuikin partsilla.. siis siitä tuli Pekan kesähuone. päivän kun partsilla tutkii ja hiippailee niin ei jaksanut kissa ees yöllä riehaantua.. illalla oli kyllä pienet riehunnat..

12.6.2012

Muutama kuva ensimmäisiltä illoilta. Kuten kuvista käy ilmi hapsuverho on kova juttu. Sitä nyitään ja läpsitään, siihen sotkeudutaan.12.6.2012

Tähän lisätään Pekan lapsuus kuvia joita tuli kissan mukana. =D
Muistellaan samalla vähän.. Eka kertaa tavatessa oli Rolle (nykyisin siis se Pekka) hyvin pieni.. puri varvasta ja potkutti.. nooh.. ei se ole muuten muuttunut mutta isompi on.. siloti potkuttaa ja järsii varvasta.. ei kovasti mutta vähän.. jos menee kovemmaksi niin kielletään.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...