.. eilen tuli siis kokeiltua ihka uutta Rosetti rautaa ja hyvin nuo onnistui. Ainakin menekistä päätellen kun 20 kpl:sta on 3 jälellä. Jonesta oli kiva katella kun sihis ja pulputti kattilassa kun raudan upotti sinne.
Tosin Vapuksi en näitä taida tehä. Ois aikomus tehdä Sotkun-munkkeja ja VadelmaVanilja viinereitä. Alku viikosta siis sima tuloilleen ja sitten kattellaan leipomus aikataulua. Vaihoin nuo rosetit viinereihin ihan yleisön pyynnöstä. Tippaleipiä en viitti tehä kun ei niistä meillä kukaan tykkää. Ja vappu kahvittelijatkin jää aika minimiin.. varmaan syystä että ei olla ketään oikeen kutsuttukkaan. (jääpähän meille enemmin =D ) Tosin vaihtoa on tilattu.. munkkeja lihapiirakoihin ja jos oikeen kilttejä ovat saavat ehkä viinereitäkin.
Maustehia olen aikomuksissa tilailla.. Joo saa niitä suomestakin mutta nämä sekotukset on täällä niin jumalattoman kalliita jos niitä löytää jostain, ei tästä kaupungista ainakaan. Eli ihan sieltä mistä sitä Cajun maustettakin tilailin. 70 g/ 1 euro hintaan. Silloin tilasin 2 pss ja hinta kuluineen oli 3 euroa.
Makuina tällä kertaa
Smokey Barbecue (Savunmakuinen Grillimauste) Grillaukseen lihalle ja kanalle.
Honey&Mustard (Hunaja Sinappi) Kanalle ja salaattikastikkeisiin
Italian (Italialainen) Mihinkä tahansa mihin italialaista makua halutaan.
Hicory Smoke&Maple (Pähkinäpuu ja Vaahtera savu) Lihalle
Lemon Pepper (Sitruuna ja pippuri) Kalalle ja kanalle ja salaattikastikkeisiin.
Mausteiden ohjeissa on että kaikki sopivat erinomaisesti kasviksille esim marinaadiksi uuniin. Ja ainakin se Cajun oli uunipottuloissa hyvä.
Olen myöskin huomannut että unikonsiemenet on aikas hintavia. Eli ehkä niitäkin. Sain nimittäin hyvän salaattilisäke ohjeen grilliruualle.
Maustamatonta jugurttia, valutetaan hyvin ja Kurkkua raastettuna (lisää vähän suolaa ja sokeria), valutetaan hyvin eli n.20 min. Valuttaminen on ihan koostumuksen takia ettei oo sellasta vetistä mössöä kun kurkku kuiten on aika vetinen. Sekoitetaan ja lisätään suolaa ja pippuria ja unikonsiemeniä. Jos tykkää niin lisätä voi vähän paprikaa pieneksi pilkottuna. Tätä testataan kunhan on grillikausi avattuna.
sunnuntai 18. huhtikuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)


Ei kommentteja:
Lähetä kommentti