torstai 16. kesäkuuta 2011

Ihanat viileät päivät ja muuta mukavaa

Aurinkoinen ilma on ihanaa mutta nyt on ihanaa että on edes hieman viileämpää.. Lapsikin on innoissaan kun saa käyttää camoFleeceään..

Sylvi eteni eilen taas harppauksen.. Huomasin inhoavani napinreikien tekoa neuleeseen.. Korissa odottaa 3 kerää Puro Takkatulta puikoille pääsyä.. siitä tulee ranteenlämmittimet itselle ja lahjaksi.. ehkä myös jotaan muuta.. Siitä lankagasta mitä tilasin.. siitä tulee uusi Hermione itselle sylvin seuraksi.. ja palmikkomyssyjä on myös tulossa.. Voiskohan Sylvin ohjeen kuvioista kehittää Sylville kaveri myssyn...?? pitää tutkia..

Pitäisi vähän virkata mutta se ei jaksa kiinnostaa.. Katselen vain ihania syysneuleita.

Paino hupsahti 2 kiloa alaspäin.. kiitos tykkään.. lisää näitä hupsahduksia toivotaan. Olen luvannut itsellenei ostaa uuden talvitakin jos saan riittävästi syyskuun alkuun mennessä pois. Tykkään aivan hirveästi vanhasta takistakin ja se on huippukunnossakin. Ihanaa villaa väriltään harmaa.. Kaunis malli ja laadukas takki vaan jos tästä paino putoaa reippasti (toivotaan niin) niin auttamatta liian iso.. Tosin aion iskeä sen 20 euroa kiinni ja viedä sen takin sitten ompelijalle pienennettäväksi.. itse en siihen rupea vaikka ommella osaankin.

Nyt on aika kahville, Harry Potterille ja Sylville..

1 kommentti:

VINNIENNA kirjoitti...

voisi tulla aika kiva myssy jos neuloisi peruspipon sitä helmineuletta ja siihen laittaisi sitten samanlaisen ison kukan kun sylvin selkämyksessä.

peukutellaan pysyville painonmuutoksille.. itellä paino hettelee kolmen kilon haitarilla aamusta riippuen.. Vähän raskaampaa liikuntaa ja runsaammin hiilareita niin seuraavan aamun paino on 3 kiloa enenpi kuin jos on ollut rauhallisemmin ja syönyt "karpimmin". Nesteet vaikuttaa hurjan paljon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...