keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vaatekaapin helmiä

Yksi ystäväni pyysi kuvia vaatekappini helmistä.. siis sellaisista mistä en luopuisi vaikka en kauhean usein niitä pidäkkään. Tässä tulee siis muutama helmi..


1. Must/valko raidallinen toppi jossa on helmassa rypytysnauhat ja edustassa kivat röyhelöt.. (minä en pahemmin röyhelöistä perusta) ja materiaali ihanaa ekopuuvilla trikoota. UK:Sta tänä keväänä.

2. Espiritin hippihenkinen puuvilla trikoo paita jossa on kauluksessa säätönyöri että saa paidan "roikkumaan " toisen olayli kivasti. Lahden Espistä viime talvena.

 3. Raidallinen mekko ihanan pehmeetä puuvillaa. UK H&M mallistoa jota ei suomessa ole näkynyt.

4. Farkkumekko. Ainoa farkkumekko joka minulla on koskaan ollut.. tämä on ihan hauska ja kivan "tyttömäinen". Lindexistä viime kesänä.

5. Kushin punapilkku mekko jossa on vuori. Oikeen mukava ja viileä päällä, tosin tuulisella päivällä ei ehkä se fiksuin valinta =D UK:sta toissa kesänä.



 6. Tosi Maxi mekko joka tälläsellä pätkällä laahaa maata. Super mukava päällä, pehmeää trikoota. Kotimekkona tätä käytän enimmäkseen. H&M:stä 2006

7. Vuorillinen syksynlehtien ruskea sifonkimekko. Kiva farkkujen kanssa tai paksujen sukkisten ja oikeen leveän nahkavyön. Isäntä osti tämän jostain viime syksynä.




 Suurin osa on aika tuoreita ostoksia sillä kaappi vaihtaa sisältöään aika usein. Suosikit ihan ArkiKaapissa on remmihousut 1998 ostettu ja pitkä farkkuhame samoihin aikoihin ostettu sekä Pinkit Camo housut 2007 ostettu.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...