maanantai 12. elokuuta 2013

Maanantai..

Se on sitten päivää vaille Jonen koulun alku. Poika väittää ettei jännitä mutta on kun muurahaisia housuissa. Eilen käytiin illalla kävelemässä koulureitti ja sen 30 minsaa sen tuon poitsun vauhilla ottaa joten 40 minsaa ennen koulun alkua sitten lähettävä kotoa että kerkiää vähän siinnä pihalla kavereitten kanssa jutella. Tänään kanssa käydään se kävelemässä illalla. Ja sitten huomen aamuna se alkaa. 2-4 viikkoa saattelen ja hajen poitsun ja sitten se pitäs osata ite. Vauva kasvaa isoksi, ens maanantainna 7 v.

Kissat on kun ois aina olleet yhessä. Eilen illalla oli hellyttävä ruoka hetki kun Luna oli syömässä ja Pekka tunki viereen syömään. Kylki kyljessä söivät koko kupin tyhjäksi ja sitten nukkumaan. Luna tolpan nokassa ja Pekku säkki tuolissa. Enään ei ole edes sihinää ellei Pekka päätä hönttöillä oikeen tosissaan, tosin siinnä menee muillakin hermo. Tänä aamuna isäntä läks töihin 6 maissa niin Pekku pisti kurnutus ja laukka rallit pystyyn ja vaikka kuin komensi niin ei hiljenny vauhti. Luna tuli sitten minun viereen nukkumaan ettei jää höntön pojan jalkoihin. Sinne isännän peiton päälle kehräten kerälle nukkumaan muutamaksi tunniksi.

Eilen oli Pekun nukku päivä eli melkeen koko päivän makas säkkituolissaan. Luna siivoili seuraksi sitten keittiössä minun kanssa. Tarkasti katsomassa mitä tehään ja mihin laitetaan. Välillä kävi tallomassa isäntää tuolta punkasta hereille ja Pekkua säkkituolista.. Meillä on Pekun reissukoppa partsilla ja Lunan koppa tossa eteisen nurkassa.. Pekkun niissä käy nukkumassa mutta Luna ei ole kumpaankaan koskennut. Ei edes omassa käynnyt sen jälkeen kun tuli joten ei ole pois lähdössä. =)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...