tiistai 31. joulukuuta 2013

Kissa postia (paljon kuvia)

Siitä onkin jo jonkun aikaa kun on Pekka ja Luna postausta ollut joten näin vuoden loppuun kuva pläjäys. 8.elokuuta saapui Luna meille joten melkeestä 5 kuukautta on kissoilla yhteiseloa ollut ja eipä nuo tappele silleen oikeesti vaan sitä nahinaa mitä kissoilla nyt on. Pekku kurnuaa ja purnuaa perässä ja Luna läpsii lättyyn välillä.. Luna on isännän perässä roikkuja ollut viime aikoina.. aina pitäs olla herkku-lelu-kaapilla ja naukunaa perään kun ei huomata.. Kehrää kun raktori kun vaan nimen sanoo ja kieriin ja puskee.. Pekku ei kehrää läheskään niin paljon mutta Pekku on halimonsteri. Lunakin jo halittavana kestää.. ei ehkä kauhesti tykkää =D mutta sietää.Molemmilla on omat nukkumapaikat eli yhdessä ei nukuta. Pekku nukkuu Jonen sängyssä tai säkkituolissaan tai nojatuolin nojalla tai sohvalla.. Luna taas minun "työ"tuolilla tai meidän sängyssä, vaihtelevasti säkkisäkkituolissa mutta ei yhtä aikaa Pekun kanssa.. kumpikin nukkuu toisinaan (eli silloin kun ei tarvis) keskellä olkkarin lattiaa..


Meidän sängyssä keskellä peittoja, mukavaa ja pehmeää..
 

 Painiottelu säkkituolissaSängynalus monsterit..


Tolpassa yhtä aikaa ei toimi ei... liian pieni tolppa tai liian isot kissat..


 Luna päivä torkuilla.. ehkä vähän hävettää =D


 Säkkituoli se vaan on kiva paini paikka..


  Isin peitto kahisee ja on hikinen.. eli ihan paras..


 Pekku päikkäreillä


Joulu oli jännä.. Luna poseeraa oikeen kun kuvattii kuusta ja kissoja aaton aattona.. ei kumpikaan koskenut kuuseen eikä se oikeastaan kiinnostanut pätkän vertaa.. Mutta tarjoiluvaunun alahyllyllä kuusen kynttilöiden valossa näytti olevan mukavaa katella..

 

Ja toki se pakettien avaaminen pientä kissaa väsytti...


 Ja tais tulla paketti voittokin.. vai liekkö kinkku jumppaa mitä sitäkin piti maistaa ja kovasti maistuikin..


Saakaa / hankkikaa herkkukori.. se on varma kissan pyydystin.. oli kori/laatikko vaikka kuin pieni niin Pekkulin on sinne pakko yrittää mahtua. Mahtui kun aikansa vääsin ja käänsi.. tiukkaa oli mutta siinnä se aatto mukavasti korissa meni.. Hetken malttoi Pekku korista poiskin olla aattona..

1 kommentti:

Meette kirjoitti...

Ihania kuvia kissoista :) Tänään jotenkin tuli pitkästä aikaa sellainen haikea olo kun Lunasta jouduttiin luopumaan, mutta ihanaa nähdä että sillä on kaikki hyvin ja ihana koti <3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...