torstai 19. joulukuuta 2013

Muita Horoskooppeja..

Hieman näitä muita horoskooppeja.. Druidien ja muiden skooppeja.. omat pölinät taasen sitten vihreellä.
 

Druidien puuhoroskooppi

Nimi
Lehmus

Päivämäärät
11.3 - 20.3 ja 13.9 - 22.9

Laatu
Maskuliininen

Elementti
Tuli

Luonnekuvaus
Lehmus on skeptinen ja ristiriitainen. Ulospäin hän antaa rauhallinen ja hiljaisen, jopa syrjäänvetäytyvän kuvan itsestään, mutta hänen sisällään asuu empaattinen ja välittävä henkilö. hän on hyvä kuuntelemaan ja onkin usein ystäviensä tukena ja olkapäänä. Jos jotain lehmus inhoaa niin riitatilanteita. Lehmus saattaa olla surumielinen yksinäisenä, mutta rakkaus saa hänet säteilemään.


Druidien skoopit on yleensä olleet ne osuvimmat.

 ~*~*~

Asteekkien horoskooppi

Nimi
Calli

Merkitys
Talo

Kuvaus
Talo on äitiyden ja materialistisuuden symboli. Talo - ihminen nauttii kodista ja kodin tunteesta, huolissaan perheestään ja läheisistään, sekä pyrkii olemaan turvana ja suojana niille asioille jotka hän kokee olevan oman elämänsä perusta. Hän etsii jatkuvaa tukevaa perustaa ja tasapainoa elämälleen niin materialistiselta kuin henkiseltä puoleltakin.

Ihmisenä talo on ekstrovertinen eikä sulje omia tunteitaan, olivat ne hyviä tai huonoja, sisälleen. Jotkin talot ovat myös epävakaita eristäytyviä ihmisiä jotka eivät anna arvoja pienille hetkille tai tunteille.


Asteekkien juttuja en ole pahemmin lueskellut.. mutta ei tuo nyt niin kauas mene..

~*~*~

Kiinalainen Vuosihoroskooppi

Tiikeri


Kiinalainen nimi Hu, symboloi rohkeutta
Planeetta Jupiter
Elementti Puu
Kuukausi Maaliskuu
Onnenkivi Safiiri
OnnenkukatSenecio hybridus
Onnenvärit Sininen, harmaa, valkoinen, oranssi
Onnennumerot 1, 3, 4
Perusvoima Jang
Länsimainen vertailukohdeVesimies
Tuntihallitsija 3.00–5.00

Lue lisää: Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija (oman tunti hallitsija on Jänis)

Tiikeri on loistava johtohahmo, joka pitää huolta toisista ja lähestyy asioita oikeudenmukaisesti. Tiikerin valovoimainen ja aktiivinen luonne takaa, että hän tulee aina huomatuksi. Tiikeri tavoittelee kunniaa eikä suostu taipumaan muiden auktoriteettien alaisuuteen. Merkin edustajat kaipaavat elämäänsä jatkuvaa muutosta ja seikkailua.
Tiikerille on ominaista äärimmäinen rehellisyys. Hän kertoo mielellään mielipiteensä suoraan ja odottaa tätä myös muilta. Voimakas luonne saattaa pakottaa Tiikerin yksinoloon, eikä hän kaipaa muiden apua ongelmien ratkaisuun. Kritiikki saattaa masentaa Tiikerin, mutta lopulta hän taas nousee jaloilleen ja suuntaa kohti uusia haasteita. Tiikeri ei havittele rahaa tai valtaa, mutta on hyvin strateginen suunnitellessaan tulevaisuutta. Tiikeri on kilpailunhaluinen ja vaatii paljon sekä itseltään että ympäristöltään. Onni suosii Tiikeriä ja täten hänellä on hyvät mahdollisuudet päästä tavoitteisiinsa. Tiikeri haluaa rikkoa perinteisiä rooleja ja kulkee mieluiten omaa tietään. Tiikerin elämä on täynnä taisteluita, joiden opit hän kääntää voitokseen.

Ei, en ole kilpailunhaluinen ollenkaan,  en myöskään ole strateginen... aina on näissä kiinalaisissa mennyt jotenkin sekasin.

Terveys: Tiikeri suhtautuu hyvin intohimoisesti kaikkeen, mihin ryhtyy, ja hän saattaa uuvuttaa itsensä täysin. Tiikerin tulee oppia antamaan itselleen aikaa rentoutua tai hän altistuu loppuunpalamiselle.
Hyviä ominaisuuksia: Rohkeus, aktiivisuus, ystävällisyys
Huonoja ominaisuuksia: Itsekkyys, äkkipikaisuus, levottomuus
Sopivia ammatteja: Professori, lentäjä, kirjoittaja, tutkija, poliisi, poliitikko, näyttelijä, muusikko


Rakkaus

Kunnianhimoisella Tiikerillä on korkeat odotukset kumppaniaan kohtaan, mikä voi tuottaa ongelmia parisuhteissa. Tiikeri ilmaisee tunteensa voimakkaasti ja etsii suurta rakkautta. Tiikerin itsenäisyys ja vallanhimo synnyttävät hänessä tarpeen hallita ja johtaa myös ihmissuhteita. Kiinalaisen uskon mukaan Tiikerin läsnäolo perheessä tuo onnea ja suojaa kotia kolmelta suurelta vaaralta: varkailta, tulelta ja pahoilta hengiltä.
Tiikerillä on voimakas seksuaalinen vietti ja vetovoima, joka tekee hänestä tulisen rakastajan. Tiikeri kokeilee monesti useita eri kumppaneita ennen kuin asettuu aloilleen. Tiikeri rakastaa yllätyksiä ja hänellä on aina pilke silmäkulmassa. Tiikeri tekee kaikkensa, jotta vanhassakin suhteessa säilyy ripaus jännitystä ja romantiikkaa. Hän tarvitsee kumppanin, joka on valmis seikkailuun, mutta joka myös sietää Tiikerin alati vaihtuvia tunnetiloja.

Tässä pätkässä sitten taas osuu useampikin kohta.. 

Yhteensopivuus

Hyviä kumppaneita Tiikerille ovat toiset Tiikerit, Hevonen ja Lohikäärme. Myös Koiran ja Sian kanssa Tiikeri kokee syvää yhteenkuuluvuutta. Sian ja Tiikerin suhde on täynnä naurua ja ystävyyttä.
Rotan ja Tiikerin suhde toimii paremmin ystävyytenä kuin rakkaudessa. Jänis puolestaan voi olla liian rajoittunut ja heikko kumppani Tiikerille. Käärme ja Tiikeri kulkevat aivan eri uria. Näillä melkeillä ei juuri ole yhteistä. Apinan ja Tiikerin välille syntyy helposti kilpailutilanne ja sovun löytäminen voi olla vaikeaa. Kukon ja Tiikerin on hyvin vaikea ymmärtää toisiaan ja suhde kaatuu usein heikkoon kommunikaatioon. Kaikkein vaarallisin kumppani Tiikerille on Härkä, sillä tämä on Tiikeriä voimakkaampi, ja suhde päätyy helposti Tiikerin häviöön.

Isäntä on Apina (siis skoopissa =D ) ja ei tässä ole kilpailtu..

Kuuluisia Tiikereitä

Ludwig van Beethoven, Marco Polo, Karl Marx, Dwight Eisenhower, Marilyn Monroe, Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Jim Carrey, Emmy Rossum, Jodie Foster, Alyson Hannigan, Ryan Phillippe, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Joaquin Phoenix, Rosie O'Donnell, Whoopi Goldberg, Robert Pattinson, Penn Badgley, Penelope Cruz, Mischa Barton, Emily Bronte, Emily Dickinson, Beatrix Potter

~*~*~


9 Star Ki horoskoopi

Numero 8, Valkoinen Maa Tähti

Horoskooppi 9 Star Ki - Ken Vuodet: 1911, 1920, 1929, 1938, 1947, 1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2001, 2010

Symboli: ken - vuori (luja)
Järkähtämättömän vuoren voima on vakaata, lepäävää ja vaikuttavaa. Sen salaisuus piilee hiljaisessa liikkumattomuudessa, joka heijastuu viileän ymmärtäväisestä, sisäänpäin kääntyneestä sisustasta. Valkoiset Maa Tähdet etenevät hitaasti ja sinnikkäästi, keräten viisautta kokemuksistaan. Kaikista yhdeksästä Tähtimerkistä, tämä on luultavasti vaikeimmin lähestyttävissä. Merkin alla syntyneillä on tapana piilottaa tunteensa ja näyttää niitä ainoastaan yllytettyinä. Voimakas oikeudentaju yhdistettynä vahvuuteen ja mietiskelyyn tuo esiin henkilön, joka on valmis taistelemaan ihmisten oikeuksien puolesta. Muutoksen on kuitenkin lähdettävä Valkoisesta Maa Tähdestä itsestään, hän ei pidä pakottamisesta tai painostamisesta.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...