tiistai 4. helmikuuta 2014

Monta pientä mutinaa..

Ei oikeastaan mitää ja kuitenkin ihan pikkiriikkisiä asioita.. kuten..

Lakkasin kynnet vain toisesta kädestä kun tuli muuta ja en sitten ole saannut lakattua toisia.. nämä lakatutkin on jo rapistuneet.. Eli vasemmassa on banaanin keltaiset kynnet paitsi nimetön joka on Tiffanyn Sininen.. oikea.. no ei lakkaa ollenkaan.

Kuitua tuli! Sitä Copperia ja sitten Berry Pinkkiä yksi paketti..olen siis takuttanut ja takuttanut.. ja sitä tässä jatketaan pari päivää.. 2 pkt oli aiemmin ja nyt 4 lisää + 1 berry ja 1 Blood red.. näitä tulee tautisen pal liikaa mutta ei se mitään on mitä laittaa sitten vaikka myöhemmin uuwelleen..

Salilla olen käynnyt.. ja käynnyt ja jatkan käymistä toukokuulle asti ainakin kun sinne asti se on otettu se kk kortti eikä hinta ole paha 41 euroa kk. 1,5 - 2 tuntia menee kerralla ja jostain syystä (ihan omaa vikaa) teen aina liikaa niin että illalla on lihakset kipeet.. mutta ei se haitanne kun ei ne ny niiiin kipeet oo että jättäsin menemättä.. musiikit korviin ja sitä sitten tekee ja tekee ja huomaa että hupsis sitä meni jo tunti.. tekemisen jälestä kotio ja proteiinit naamariin eli protskupatukka appelsiinin makuinen.. ja kahvia ja huilia leffaa katellessa tms. mutta toisina aamuina kun kissat on rähisseet yön tai aura jurnuttanut ikkunan alla niin aamu on ankea..

Lapsi oli mummolassa viime viikonlopun ja on kuulemma menossa seuraavanakin.. suurimman osan hiihtolomaakin aikoo siellä viettää.. arvatkaa mitä se siellä tekee??  Se Hiihtäääää... meidän poikaipana pitää hiihtämisestä.. ei tarvi mummunkaan huolehtia inskoista kyllä Jone huolehtii että mummu kuluttaa minkä syö =D

Meidän BimmiMimmi meni myyntiin.. PinkkiMimmi jää ja sekin jossain vaiheessa kuulema vaihtaa väriä CandyBlackCherryMimmiksi... Sopii minulle =DEi kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...