maanantai 16. kesäkuuta 2014

Mitä meille?

Ei mitään. Siinnä se. Päivitys tahti on hiiiidas koska meillä ei juurikaan mitään tapahdu. Lapsi on mummolassa juuri nyt.. kotiutuu tiistaina tai myöhemmin. Isäntä on päivät koulussa ja ti ja ke illat pelaamassa. Minä olen kotosalla kissojen kanssa.

Neulon (pitkää tummaa violettia), virkkaan ja teen koruja, luen tai kirjoitan.. toisinaan istun soffassa kutimen (sen piiitkää violettia) kanssa ja katon leffaa. Pitkä violetti on siinnä pisteessä että hihat valmiit ja taka kappale puolessa..

Virkkuu puolella.. oli vaikea löytää mustaa virkkuu lankaa. Novitalla ei ole riittävän ohutta. Anttilan loppuun myynnissä ei ollut (tosin ei Anttilassa ole muita kun Anchorin merseroituja koskaan ollutkaan). No löytyi se lanka niinkin mielikuvituksellisesta paikasta kuin Prisma. Virkkuukin tosin saa vähän odotella sillä tiettyjen keskeneräisten töiden isnpiraatio on jossain huihännässä. Ja toiset odottavat tarvikettaan (helmiä)

Koru osiossa mennään siinnä että kohta vainotaan posteljoonia Hemulin tavoin. "Onko tullut pakettia? Ei ole. Miksi ei ole?" Eli kristallia ja muuta tarviketta on tilattu ja niitä ootellessa. Ystäväni tyttärellä on "PukuJuhlat" syksyllä ja hänelle on korut tekeillä. Tyttö sai vihdoin puvun valittua joten voin tilata kristallit hänen koruihinsa.

Olen ystäväni yllyttämänä korukuvia laittamassa ajallaan Instaan. Eli minäkin liityn somen maailmaan sillä suunnalla. Kun meille tuo Tabletti nyt rantautui (ja kunhan minä sitä opin käyttämään) niin se on yksi varteen otettava kuvapalvelu vaihtoehto. Koru kuvia laitan muutenkin tänne myöhemmin mutta tuolta ne on helpompi jakaa muualle. Blogia en minään kuva arkistona halua pitää.

Tablettiin liittyen olemme ajatelleet Jonelle syksyllä omaa lettua.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...