keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Ihan vähän viellä sisustetaan

Viimeseen rojekti postiin ole kerännyt ne mitkä on osto listalla.. sitä mukaan kun tehään ja rahaa on. Toivon mukaan talven mittaan saa suurimman osan tehtyä.

* Olohuone *

Olkkariin siis..  ne pikku pöydät ikkunan eteen.. ideaaliset ois nämä Ikean Lack pöydät 50x50 cm ja mustan ruskeana 2 kpl ja kun hinta on sen 7,90 kpl niin ei ois paha. Mutta ettitään vaihtoehtoja sillä sinne suunnalle en ite ole ihan äkkisellään menossa ellei sitten muori ois kiinnostunu lähtemään talvella. Pöydän alle sitten tälläset korit Jyskistä 11 euro kpl.

 Ja Olkkarin seinään sitten tuollanen monipalikka taulu.Buddha aiheinen ehkä.. tosin tuo piirrustelun näköinenkin ois kiva.. kokoa näillä on 100 x 200 cm ja hintaa n. 40 euroa Saksan maalta.

* Makuuhuone *

Pari taluhyllyä sägyn yläpuolelle. Meinasin näitä ensin olkkariinkin mutta kun järjestys muuttuu niin ei ne käykkään niin kun meinasin. Tosin soffan yläpuolelle tuon taulun alle ajattelin tuota pitkää niin että siihen laittas tuikkuja vaikka sitten. Näitä siis alkuaan katoin Ikeasta mutta nyt nämä saa Jyskistä, pitempi 115 cm leveä hintaan 9,99 ja lyhyempi 60 cm hinta 6,99. Niitä valoja en ole miettiny viellä ollenkaan enkä ees sitä sängynpäätyä ole laskeskellut sillä ne ei ihan ensimmäiset listalla ole. Aems kopio tuoli on joululahja listalla ;) tosin saatan sen tilata talvella vaikka sitten. Makkarin Hemness lipasto on kanssa sitten joskus listalla.

* Eteinen *

Eteinen on ehkä Jonen huoneen kanssa listan kärjessä.  Naulakkoa 20 euroa ja kenkäteline 17 euroa Jyskistä. Nyt kengät on läjässä oven takana ja kurakaukalossa eteisen nurkassa. Teline tulis sinne oven taakke ja kissan vessa siihen viereen. Naulakko sitten seinään ja sitä penkkiä mietittiin mutta se on kuiten sen 100 euroo halvimmillaan niin että melkeen päädyttiin että tilataan se nojaton Aemes kopio siihen istuimeksi.


* Jonen Huone *

Liitutaulutarraa, seinäkello, seinälle tuleva valaisin koulupöydän yläpuolelle ja naulakko (jysk 17 euroa). Verhot haluaa poika uudet. Eli maalauksen lisäksi siellä ei paljoa tapahdu sillä huonekaluja ei paljon voi siirrellä. 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...