lauantai 19. heinäkuuta 2014

Maaliohjelmalla leikintää osa.3 *edit*

Ja viimeiseksi Jonen huone. Jonen huone on ollut siinnä maalissa kun se oli kun muutettiin. Nyt se Boordi (kamalaakin kamalampi sammakko) on ihan kulahtanut ja Poika kasvaa joten huonekkin muuttuu. Viellä siis tämä Vihreä yläosa ja sininen alaosa. Onneksi tämä on Vain Yhdellä Seinällä. Muuten on valkoista. (joka pitää Valkaista uudelleen. Samoin myös muuten eteinen ja makkari valkoisin osin.)

Sen verran hyvin nappulani tunnen että mitään kirkasta väriä ei sinne seinäänsä halua. Samoin voidaan unohta kaikki keltaisen, punaisen ja violetin sävyt. Vaalea väri ois toki hyvä mutta toisaalta jos tummempaan menee niin kompataan se valaistuksessa yms sitten.. Tuo vihreä valaisin lähtee ja olen harkinnut että jos laitettas seinään hylly missä ois alla valot.

*edit* tuo harmahtava sininen on liian tumma ja niin tuo Lagoonkin taitaa olla, joten muita vaihtoehtoja etsimme ja näihin päädyimme.



Lime Granita eli ensin tälläinen reilun kirkas ja vaalea limen sävy. Muta ei kuiten liian vihreä että muistuttas ruohikkoa.

Notable Hue on taivaansinisen pikkasen tummempi tai sinisempi sävy. Jotenkin sellanen nukkumatin sininen.


Watery on sinertävän vihertävä vaalea sävy. Tämä heijastais valoa ehkä näistä parhainten mutta hiukan epäilen että lapsi ei tätä hyväksy ainakaan.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...