lauantai 19. heinäkuuta 2014

Maaliohjelmalla leikki osa.1

Maalaus ohjelmalla leikkiminen on varsin viihdyttävää. Voin sanoa että tänään maalasin paljon =D

Moni varmaan miettii että miksi ihmeessä maalaamaan ja muuta kun on vaan vuokra asunto. No meille tämä on Koti. Kovin äkkiä ei olla muuttamassa joten miksi ei kotia laittaisi mieleisekseen. Ja sitten se että mitä se vuokra isäntä sanoo.. No aiemmin ainakin sanoi että kun hyvällä maulla tekee.. Ja minullahan on hyvä maku =D =D Ja maaliahan se vaan on. Ei olla seiniä kaatamassa.

Eka makkarin ideat.. eli seinä värejen arvontaa. Luvassa paljon harmaata sillä se on se tuleva väri vaan minkä sävyinen. Tämä ohjelma on siitä kiva että ei jätä vaan väriläskää kuvaan vaan ottaa huomioon valon ja varjonkin. Sängyn pääty vaihtunee jossaan vaiheessa siis sellaiseksi korkeaksi mustaksi mistä aiemmin olikin jo postia. Joten ei mustaa seinäpaperia siis. Ja pöytä on valkoinen samoin se harkinnassa oleva lipasto jos sen joskus saan hankittua. Eli Graaffista väriä muuten mutta tekstiilit sitten väreillä leikintään.
 
Eka tämä nykyinen Vaaleanpunainen - Milkshake väri. Tämä on ihan kiva mutta melkeestä 5 vuotta kateltu ja nyt ois vaihtelu paikallaan.. 3 eri lämpö sävyistä harmaata siis luvassa..

Ensin se mihin päädyttiin isännän kanssa eli Thunder Grey. Lämmin harmaa.


Sitten BlackFox Grey. Ihan pikkasen lämpimämpi ruskea pohjasävy. Sitten Iron Ore harmaa. Viileämpään sävyyn taittava harmaa.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...