tiistai 29. heinäkuuta 2014

Olkkarin ideaa 3D

Olohuone on se mikä ei sen kummempaa remonteeraamista saa.. Sisustetaan vaan eli enimäkseen siirretään mööpeleitä. Kuvissa en ole viitsinyt sitä laittaa miten nämä ny on eli aivan päivastoin kun nuissa kuvissa. ikkuna kulmassa tieskapöytä ja soffa just toisella seinällä ja töllö sitävasten toisella..

Eli näin siis siirrettäs että tieska pöytä tonne oviaukon reunaan ja sen takana ois tuo minun valkoinenlipastokaappi... Jossa joulusin on niitä kynttilä asetelmia kuvaistu päällä olevan. Pöytä on kuvan pöytää huomattavasti korkeampi (rajoittunut varasto ohjelmassa mööbelii). Ensimmäinen syys siirtoon on eä tuo aurinko prkl kuumentaa tässä niin mukavasteen sekä konetta että ihmistä.. saati että jos ei oo verhot ikkunan täydeltä kiinni niin ei ruudusta mitään nää. Mutta sitten mietin että riittääkö piuhat kun ainoa antenni pistoke olkkarissa on tässä kulmassa.. se ei kuulemma ole onkelma. Töllötin siihen viereen sillä kone pittää saaha töllöön kiinni ja sille seinälle ei koskaan paista aurinko joten näkee päiväsaikaankin ilman että ne verhot on ummessa. Hyllyssä seinällä meillä on Budhattimet ja rehuja. Tollain joku peili tms vois olla kiva tuohon seinälle.

Etualalla tuo seinänpätkän kohalla oleva lipasto missä millon mitäkin säilömme. Soffa siis toiselle seinälle ja tauluja.. olemme katelleet sellasii 3-5 osiota sisältäviä tauluja.


Ikkuna seinälle ajattein ostaa 2 pientä pöytää ja niiden alle korit. Se rottinki/lasi kukkapöytä saa mennä partsille vaikka. Ja vaikka partsin ovi aukeaa sisään päin niin siihen kulmaan ajattelin kissan tolppaa niin näkis misset talvella partsin ovesta ulos. Lyhtyjä on vaikka millasia tuohon mutta ison lattia lyhdyn huolisin. Soffan ikkunareunaan tulis se peikonlehti ja sitten siinnä ois se tarjoiluvaunu pöytä.


tätä mööbeleiden siirtoa olemme suunnitelmissa toteuttaa kunhan on viileää.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...