tiistai 4. marraskuuta 2014

Lapsi ja kaverit

Vaikka kavereita onkin poitsulla talossakin niin silti ne KouluKaverit on eri asia. Leo on hyvä kaveri ja muutto ei vaikuttanut muuten kun että nyt kuskataan. Mutta nyt on kaveri "kadonnut" löytynyt taas.

Eli päiväkodissa aloittaessaan ensimmäinen kaveri, vaiko leikkikaveri kumpi sitten 3 vuotiaalla on oli Reko. Koko päiväkoti ja eskari ajan oli pojat arkipäivisin yhdessä monta tuntia ja kaveruus siinnä syntyi. Sitten tuli kouluun meno ja toinen Torkkariin toinen Manskariin ja näin ollen poikien tie erosi. Nyt sitten kun koulut yhdistyi on pojat taas löytäneet toisensa. Vaikka ei samalla luokalla olekkaan niin välkät on pitkät (30 min) ja silloin on aikaa olla kaverin kanssa. Yhteinen sävel ilmeisemmin on edelleen sama sillä koulun jälestä meillä on kaksi poikaa ja toisinaan Jonen menee Rekolle pyörällä sitten viellä illemmalla.

Vaikka läksyt pitää tehhä koulusta tullessa niin silti kaverit voi tulla aina koulun jälestä pariksi tunniksi meille. Toisinaan tekeevät läksyt koulun läksykerhossa tai sitten kun tuleevat meille tekeevät ja sitten leikkivät/pelaavat yms.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...