sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kevättä kohden..

Vaikka ihan kohta on Joulu niin silti varsinkin käsityö puolella kevät ja kesä jo sihisee päässä. Tänä keväänä taidan värittää =D Frida Kahlo inspiraatiolla mennään Day Of The Dead ja paljon väriä meininkiin. Osittain tähän kait liittyy se että etin sitä puusoffaa partsille koossa max 170 cma lev ja kunnostettava. Eli ne fiftari värit ois hakusessa ja partsille sitä fiftari tyyliä polkka dot, vaalean sininen ja mintun vihreä sekä melamiini astioita. Värikkäitä tyynyjä soffaan. Mennään sillä Friida meets BellaRosa tyylillä. (BellaRosa eli Ihanat Naiset Rannalla kirja, josta on leffakin).

1. Friidaa. Ruusua, SugarKalloa ja punaista, turkoosia ja muita Kirkkaita värejä. Korviksia ja memoryWire rannekoruja. Sormuksiakin ehkä.. tukkajuttuja takuulla.


2. Tukkajuttuja resiin kukkasista ja solki aihioista..  Pinnejä, kampoja, solkia ja pantoja. Omat karvat kun on niin pitkät että niihin viittii laitta jottan niin onhan näitä tehtävä.


3. Omelua ja virkkuuta. Näitä on hiukkasen vähemmän viime aikoina harjotettu mutta virkkuulla ainakin on monta ideaa.  Ompelussa tilkkutyöt ja sellaset pienet.. köh köh .. pöllöt. =D
4. Kesä koruissa muutenkin on resin ja antiikki messinki tukka härpäkkeissä ja koruissa joissain. Korviksissa pysytään hopeoiduissa teräs koukuissa. Mutta väriä pitää olla.

*kuvat etsy ja pinterest*

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...