keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Lamppu ja sähkö ja pulina

Ei kuulkaa ole kattolampun asentaminen sitä helpointa hommaa. Sitä löytää edullisen lampun ja siihen se hauskuus jääkin. Ei nimittäin mitään hajua että miten se sinne kattoo kun ei siinnä sukoa (pistoketta) ollut vaan hitollinen läjä johtoa. Soitto huoltoyhtiöön kun johdoist johtoihin tulevat pitäs sähkärinlaitta. Joo ei meidän huoltoyhtiössä vaan niin menekkään. Asukkaan kuluu laittaa lamput ite vaikka menis johtoihin suoraan eli että rompatkaa niitä johtoja vaikka ette sähkäreitä olekkaan. Jos sattusit haluamaan se sähkärin tilata huoltoyhtiön kautta niin se on sitte 70 euroa tunti liksalla ja tulee kun kerkiää. Juu ei käy ei. Mitäs sitten teeme. Soitamme mummolaan.. muutama kuva söhköpostilla ja puhelin konferenssia ja nyt on lampussa suko ja toimii. Minä ihan itte kuulkaa ne johdot sinne sukoon laitoin kun ei niissä ees mitään väriä tai merkintää ollu niinko yleensä vaan pelittää. Isäntä ruokiksella sitten kattoon sitä tyrkki kun minä olen hiukkasen lyhykäinen, mutta vaan toisesta päästä.

Joo ei tämä tekeminen muutenkaan pelitä. Kantapää on välillä niiiiiiin kipee että ei kävellä. Toki lääkäri sanoi että vaivana tämä on pitkällinen. Mutta ei se koskaan ennen ole näin kipeä ollut.. aamulla toisinaan voi jopa kävellä mutta ihan yht äkkiä se kipu taas iskee.  Jotenkin vaan välillä on että vaikka kuin tekee ja tekee vaikka mitä niin ei sitä oikeen ole saannut mitään aikaan päivän mittaan. Makkaria olen siivoillut mutta on tavaroita joille ei oikeen ole paikkaa ja on tavaroita jotka, vaikka hyvässä kunnossa yms niin roskiin meneevät. Kippoa ja kuppia ja muuta koriste sälää on kertynyt joten tässä siivotessa heivailen pois sitten osan.

Aamut on lapsellakin vaikeita. Ihan selvästi loma tulee tarpeeseen poitsullekkin. Normisti 07 herää mutta eilen myöhäsenä aamuna jolloin kouluun lähtö on vasta 9.30 nukkui 8.20 asti ja tänään kouluun piti lähtä 8.35 niin piti herättää oikeen 8 aikaan että kerkiää rauhassa syödä. Väsynyt on vaikka ysiltä nukkumaan käy niinkuin aina.

Kuusi laitettiin jo paikalleen ja valot siihen. Muut koristeet saa ootella viellä. Kissan ei juurikaan kuusesta ole kiinnostuneita. Alla välillä hiippaavat ja kun tuosta vähän hilettä irtoaa niin kimmeltäviä kissoja meillä on. Jone eilen laittoi kuusensa joka viellä on sekin ilman koristeita. Perinteisesti sen kuusen on poika sekä kissa pariin otteeseen kaataneet. Mutta ei se taida enään kissojakaan kiinnostaa.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...