lauantai 6. joulukuuta 2014

Perus kauraa..

Ei meillä mitään ole tapahtunut, niinkuin ei yleensäkkään. Minä neulon, kissat nukkuu, isäntä pelaamassa kuusaalla ja poika mummolassa. Joulu tulee ja lunta sataa. Eikö siinnä ne tärkeimmät.

Sitten niitä muita. Eilennä käytiin Cittarissa (harvinaisuus sinällään jo) isännän kanssa Kun Ässässä oli leipätiski suht tyhjä. Luulis että iso kauppa ihmisillä tilaa liikkua mutta ei, tönitään ja tuupitaan kärryillä. Jos et saa metukkapakettia siitä laarista nanosekunnissa niin siinnä joku pyntätty turkis muija mulkaa niin että hirvittää purreko se. Maitokaapilla on kun sotatila, kaikki tunkee just sillä sekunnilla maitoa hakemaan koska kyllähän se nyt alle minuutissa loppuu. Lihatiskillä katotaan häijysti sitä joka sai sen lapun ennen sinua ja leipä laareilla seistään edessä ihan vaan arpomassa että minkä niistä 10 saman lajin leivistä ottaa. Kysyppä kohteliaasti että voiskö hitusen väistää kun ottasin tuon leivän niin hyvä ettei silmille tulla kun kehtaa väistämään pyytää. Ihmiset ostaa hullunlailla ruokaa, kärryt täys vaan. Mutta huomenna on kauppa auki. Ei kai sitä normi perhe tarvi 2 päivälle 4 jauhokiloa ja läjää erillaista pastaa ja monia litroja mehua yms. Ja koska minä ahdistun näissä hemmetin ryysisksissä niin että toisinaan meinaa paniikkikohtausta pukata, en usein käy pyhiä edeltävinä aikoina kaupassa. Onneksi isäntä on mukana aina isoissa kaupoissa. Prismassa tähän harvemmin muuten törmää. 

Nyt tässä myönnän ihan kaikille julkisesti.. Minä En Pidä Ihmisistä paljoakaan. Lähipiirin lisäksi on harvoja ihmisiä joista pidän. Ja tämän vuoksi en mielelläni enään nykyisin käy baareissa tai muissa sosiaalisissa ryhmä häppeningeissä. Isot Konsertit on eri asia, sinne mennään kuuntelemaan artistia ei sosialiseeraamaan. Veturissa käydään harvakseltaan ja silloin yleensä on selvillä mihin mennään ja mitä etitään. Harvoin (Veturissa en kertaakaan) lähden Shoppailemaan. Käytän mielummin keskustan liikkeitä (H&M, Seppälä, Lindex, KppAhl) kun että lähden Veturiin niihin.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...