torstai 1. tammikuuta 2015

Se Puusoffa

Olen etsinnyt nettiliikkeitä ja kirppu sivuja ja FB kirpuillekkin laitellut ilmoituksia. Ei vaan tunnu sellasta alle 180 cm leveetä puusoffaa olevan missään kohtuullisella hinnalla. Löysin kyllä 160 cm leveen puusoffan hinta vaan oli varsin vmäinen eli 540 euroa.. Tyyliltään ranskalaista Sabby Chikkiä joo ei käy ei vaikka olis halvempikin mutta tuo kruustattu valkoinen ruusu romanttinen Shaby Chikki ei oo mun juttu. FB kirppu tarjos sentään parhaat naurut.. laitoin että ois hakusessa  180 cm puusoffa niin sain tarjoukseksi puutarha ruokailuryhmän.. en nyt kuiten pöydällä viittis pötkötellä.

Joten kun ei löydy ei niin tehhään.. ideat syntyy aamu yön tunteina, puoli unessa parhaiten. Eli etsimme trukkilavoja.. ensin soitto mummolaan ja tämä homma ok eli 8 lavaa tilattu kevääksi.

Idea kuvia pinterestistä sitten tässä.

1. Ajatus olis että 3 lavaa päällekkäin (2 rinnakkain ois leveys) ja 1 (eli 2 kun molemmille läjille 1) sinne taakke pystyyn nojaksi. Ei sivunojia. Takalavan päälle lauta jotta siihen sitte sais yrtti ja kukka ruukkuja sekä lyhtyjä vaikka.



2. Maalataanko kirkkain värein tai pastelli värein (50's ideaan sopivilla) vai nidottasko kangas päälle. Kissoja ajatellen meinasin sen kankaan mutta toisaalta nuo välit on niin isoja että kissat siellä kömpis ehkä hyvinkin.


 3. Mulla on tuolla varastossa yksi vanha vaahtomuovi patja joten siitä sitten patja siihen. Tyynyjä läjittäin lisäksi kun on sen verran syvyyttä niin mahtus löhöileen pehmeesti (ja kissat tykkää).


Lisä ideana sitte oli että pieni pöytä.. no niitä löytyy kirpuilta ja ekomaasta edulliseen ja maalia saa kaupasta.

Mutta se toinen idea että tuollaset Pouf rahit (kuva alla) vois olla kivat lisä tuoleiksi sinne. Joo ois ne vaan 60 euroa kipale on aivan liikaa styroksin ja narun yhdistelmästä. Tämäkin siis ratkaistiin ideoimalla ja nettiä selaamalla. Amandan Unelmia Blogista löytyi idea tähän sitten. Kuva Amandan blogista jonne linkki tuossa ylempää.. Laskeskelin että 2 jakkaran hinnaksi tulis näin ollen alle 50 euroa.

Valkoinen kude ei pahan hintasta ole ainakaan tällää.
Finn Texomerillä lv kude 4,50 kilo eli kuluineen 4 kiloa 28 euroa. Tuon kokinen jakkara vie n. 2 kiloa per kappale joten sillä laskeskelin 4 kiloa. Kuin korkeen siitä haluaa on toki se mittari että paljoko sitä sitten menee. Harkitsin että jos jossain vaiheessa vaikka virkkais partsille matonkin niin sitten tilais sen verran enemmin kerralla.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...