sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Tukka pulinat

Tukka pulinaa välillä.. Eilennä siis värjäilin ja tänään aamulla isäntä kuvas värin tuloksen.. Nyt sitten Pommina että käytin muuten kemppariväriä en Hennaa... Eka kerta yli 3 vuoteen kempparilla.. syystä että halusin vähän vaalentaa tätä Rajastanin tummuutta alla ja sehän vaaleni sopivasti vähän. Väri oli muuten monen morkkaama halpis Cameleo sävy 7.44 Copper Red ja hinta Prismassa muistaaksein jotaan alle 5 euroa. (ja mikäli oikein ymmärsin eli luin tämä halpis on Lorealin tehtaalta Italiasta eli onko se sitten halpis vai mikä lienee samaa myrkkyähän ne kaikki on)

Tuote arviota vähän eli alkuun kun ostin se oli täysin heräte osto.. no sitten piti toki lukea että mitä mieltä on ihmiset olleet ja moni haukkui värin että ; ei pysy ja haisee pahalle (en tosin ole viellä kemppari väriin törmänny mikä hyvälle haisisi) ja kirvelee, kutittaa ja kuivattaa hiuksen hampuksi ja sitä ja tätä.. 

No oma arvio tästä sitten. Levittyi hyvin eli ei ollut liian liru tai paksu. Ei kirvellyt, kutittanut tai poltellut. Lämpisi samalla tavalla kuin Livetkin tekee. Helppo huuhtoa ja kun väriin tuli sekaan öljy josta toinen oli Argan ja toista en muista niin jäi hoitsikan ja öljyn jälestä sopivan pehmoinen ja kiiltävä. Ei yhtään kuivattanut eli ei narise tai rutise hiukset. Pidin ohjeen mukaisen  25 -35 minsasta sen 25 kun väri alla kuiten oli oranssia jo valmiiksi. Toiveissa oli että tämä taittaisi sitä hiukan liikaa ruskeaan jo taittavaa väriä takaisin sinne kuparin punaiseen ja sen se tekikin. Nyt on vähemmän ruskeaa ja enemmän hehkua taas.

Pituus on suht sama kun sillon 1,5 kk sitten sillä hiukan tasailin mikrotrimmauksella ja pidempien hapsotuksien leikkauksella.

Sisätilassa ja auringonvalossa partsilla.Edellinen värjäys 1,5 kk sitten Rajastanilla.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...