sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Jalokivimessut

Tänään pyörähdettiin Jokimaalla jalokivi messuilla muorin kanssa. Ja tulihan sieltä ostettua sitä ja tätä.

Koko saalis kerralla kuvaan.
 
 
 Geodi. Puolimuna..  ei hajuakaan mikä kivi vaan on nätti.
Ilman salamaa.

Salamalla.

 Kristalli pyramidi. Jing/Jang merkillä.
Jännästi se vaan värejä näyttelee.
Ilman salamaa.

Salamalla.

Ametistit. Druzy ja kivi.
Ilman salamaa.

 Ametisti Druzy.
Salamalla.

Punainen ja vihreä akaatti.
Salamalla.

Ilman salamaa.

Savu ametisti ja valkoinen agaatti heilurit. Näihin on kumma veto nykyään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Akaattihan tuo geodi on myös. Ei vain ole kiteytynyt umpeen asti jolloin jää nuo kauniit kiteet keskelle. Värjättyä kuten tuo toinenkin punainen akaatti, ja luulen että myös tuo vihreä. On ns. Helppo kivi värjätä moniin eri väreihin joko kemiallisesti tai kuumentamalla samaan tapaan kuin esim ametistia pikein kuumentamalla siitä saadaan sitriiniä.

Savuametisti on mulle ihan vieras vaikka kiviä työkseni myynyt.. vai olisiko ollut savukvartsi, kvartsejahan nuo ametistitkin on.
Kauniita ovat kaikki.

T:Vinnie

Juliet Jones kirjoitti...

Savuametistina se sedällä oli vaan oli mikä tahansa niin kiva on. Heilureita rupeaa jo kohta oleen ihan kivasti.. ja tuleehan niitä käytettyä melkeestä päivittäin.

geon myyjä kun ei suomen sanaa oikeen osannu, kiinalainen kaitteen oli niin ei tullunna selväksi. =D

Akaattia on tosiaan monen väriseksi värjättytä.. ei ole pinkkiä ja vihreetä ollut tuossa kouvolan myyjällä.

Anonyymi kirjoitti...

Juuh, eli varmaankin savukvartsi.. mennyt myyjällä vaan sanst sekaisin kun samoja kvartseja ne on nuo ametistit, sitriinit, savukvartsit yms. Eli jos on tummanharmaa, musta tsi ruskehtava ja läpikuultava, niin savukvartsi, yksi mun lemppareita.


Akaattigeodit on kauniita.. joskus myytiin niitä sellaisina murikoina jotka sai ite kotona kivisahalla sahata auki ja oli aina ylläri mitä sieltä lötyi sisältä.

Värjättyjähän nuo akaatit järjestään on kun aito väri haljun vaalea, mutta värjätty tsi ei, vaikutus sama, kipuja poistava, kehoa rauhoittavs, jännityksiä purkava ja nivelkipuja lievittävä.. akaatti myös lataa muita kiviä, niin geodin sisälle tai viereen ne jotks tarttee latausta ;)

Liekö tietoinen valinta nuo akaatit? Vai ihanko pöydästä vaan huuteli mukaansa ?

Ite lakkasin vuosia sitten ostamasta kiviä vaikutuksen vuoksi, ostan niitä mitkä nähdessä huutelee ja kotona sitten ihmettelen mikdi juuri ne huuteli. Tällä hetkellä näkyy huutelevan nuo meditaatiokivet.. sodaliiti, labradoriitti, vuorikide..

Juliet Jones kirjoitti...

Ihan sillä mentiin mitkä huuteli.

Muorille huuteli Ametriini ja sillä oli vatsaa hieronnut eilennä ja tänään huomasi että kivi oli sisältä haljennut mitä ei osto hetkellä ollut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...