tiistai 3. maaliskuuta 2015

Neulotaan taas..

Nyt taas neule kärpänen puree.. virkkuutakin jaksan mutta koruja en oikeen ollenkaan. Kristallit siis lähtee kaikki myyntiin vaihdan ne muihin kiviin.

Mutta se neuloosi.. Hermione villatakki.. Ja iloksemme (en kai ole sarkastinen) knit picks ei toimita eurooppaan lankojaan joten metsästetty on vaihtoehtoja. Ravelrystä ohje. Saumaton neule ja minulle hiukkasen vierasta kirjoneuletta. En nimittäin ole mikään kirjo neulomisen ystävä mutta jos ei tee ei saa joten se on ystävystyttävä tuon kirjoneuleen kanssa.

Ohjeessa on Käytetty KnitPicksin lankoja ja kun niitä nyt ei ole saatavilla niin ne on korvattava. Mahdollisimman paljon samoilla väreillä mielellään.. ja aika hyvin onnistuin löytämään ja samalta merkiltä joten ei tule langan käyttäytymis ongelmiakaan sitten. Hintaa langoille tulee n. 40 euroa joten ei kamalan kalliiksi tule..Knit Picks Wool of the Andes - Drops Lima
Pääväri : Dove Heather -  8465 Keskiharmaa
Kuvio väri 1: Mist - 4305 Tummasininen
Kuvio väri 2: Cloud - 0100 Luonnon Valkoinen
Kuvio väri 3: Almond - 5310 Vaalean Ruskea
Tässä on tehty Drops Lima:n vaaleammalla harmaalla ja ite ajattelin tuolla tummemmalla että saisin sen hiukan enemmän muistuttamaan tätä Hermionen neuletta. Kylmempi/sinertävämpi kun tuo vaalea on omaan silmään enemmän Beigempään taittava.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...