torstai 11. kesäkuuta 2015

Puhelimen valintaa

Miten se onkin niin vaikiaa valita puhelinta itelleen. Onhan se nyt se estetiikkakin tärkeää toisin kun miespuolisille.

Puhelin rumbaa ollaan käyty oikeen tosissaan meillä tässä viime päivinä. Isännän puhelin tilautti viimeset hönkäykset itetään ja puhelinkauppaan mars siis. Osti itelleen Samsung Galaxy Trend 2:n ja sitten mietti että kun se lapsikin tarvis puhelimen älytasoon päivityksen. Ois halunnu sen isin entisen mutta se on ihan pum ja just ja just pannun aluseks enää kelpaa. Joten se GT2 meni Jonelle ja isi uutta itelle hakemaan. Kotio siten tuli Sony Xperia E4 valkoisena kun ei mustaa ollut.

Minun 7 v vanha pinkki rupeaa sanomaan sopimustaan irti. Herätyskello soi omineen oli herätys laitettu tai ja mihin aikaan tahansa saattaa herättää tai olla herättämättä. Kello on tasaseen sekasin.. Toisinaan siihen saa yhteyden toisinaan ei.. Joten ois itelle aika hankkia myös uusi puhku.. no aiemmin kattelin jaappanin maalta tilausta mutta nyt sitten kuiten mennään näin että tuo Sony on oleva myös se minun puhku jossain vaiheessa. Valkoisena kiitos.

Eileennä tilasin myös suojakotelon ja iskunkestävän kalvon poitsun puhelimeen sekä isännälle tilaukseen hevyduty kotelo ja kalvot. Samalla sitten tilattiin poitsun tablettiin kannet.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...