torstai 13. elokuuta 2015

Poitsun mietteitä ja muuta mutinaa

Laitetaan välillä muutakin kun tukkaa ja kynsiä.

Tänään alkoi 3 luokka ja samalla palaamme arkirytmiin eli 07 herätyksiin ja rutiineihin. Poitsulla on uusi ope ja pari uutta luokkakaveria tälle vuodelle. Luokka kaverit tosin on tuttuja rinnakkaisluokilta kun 3 luokalla alkaa musa sekä liikka luokat niin luokkia yhdisteltiin sitten niiden osin jotka näille ei mennyt/päässyt. Pojan luokalta läksi 5 liikka luokalle ja 5 tulee tilalle. Mari ope meni ottamaan uusi ekaluokkalaisia vastaan ja uusi ope on Satu.

28. pv alkaa uusi uimakoulukin. 2 ekaa kertaa Haanojalla ja sitten Urheilupuistossa joulukuun alkuun joka torstai. Tämä on jatko ja kevät kaudelle katotaan jatko 2 vissiinkin. Ens vuonna sitten tekniikat 1 ja 2. Sielläkin on uusi ope Jassun jäädessä viime kauden loppupuolella mamma-lomalle.

Sitten niihin mietteisiin.... Eilen illalla juuri ennen sateen ja ukkosen alkua menin hakemaan poitsua sisään syömään. Naapurin poitsu oli ulkona myös ja kysyin että tuukko samalla ovella niin sano että en mä ku ei oo avaimii. Sanoi että vanhemmat meni kauppaan kai ja jäi ite ulos (siinnä vaiheessa siis ei ollut sadetta näkyvissä) ja ei oo kotiavaimia. No minä tietty meille pojan sillä tiesin sateen alkavan kohta. Pojat kävi lapun laittamassa hänen postilaatikosta että on meilla kun vanhemmat kotio tulee. Alkoi rankka sade ja ukkonen. Pojat yhdessä kattelivat kun nuo viemärit tulvivat ja söivät molemmat. Syönnin jälkeen poitsun kaveri tuli sanomaan että kiva että teille voi aina tulla jos ei oo kukaan kotona kun nyt on ukkosta ja jos oisin yksin ollu kotona pelottas. Illalla Jone sitten mietti että on se äiti kuule kiva kun sinä oot aina kotona. Kouluun laittamassa ja kotona kun tulen koulusta ettei tarvi yksin sitten olla vaikka osaan ollakkin kauppa ja muut reissut kotona tai ulkona.

Niin olen tosiaan ollut kotona koko Jonen lapsuuden melkeen. Eskari vuoden olin töissä mutta silloinkin niin että vein Jonen ja hain kun oli 5 tunnin päivät itellä. Eikä koskaan ollu kiire aamuja kun eskari alkoi 8 aikaan mutta minun työt vasta 9 aikaan. Vaikka ois tosi kiva ollu olla töissä (varsinkin taloudellisesti) niin silti näin on ollut parempi.. köyhempää rahallisesti mutta pärjätty on.. Jonella on aina ollut äiti kotona, tavoitettavissa ja se on tärkeämpää ollut. 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...