keskiviikko 12. elokuuta 2015

Tukka pulinaa taaaaas

Tätä tuntuu riittävän. No siis nyt on leikattu.. parturi oli isäntä ja paikka meitin pikkuruinen eikä niiin hyvin valaistu vessa. =D Mutta leikattu on ja hyvä tuli eli +6 cm nykäisi latvoista pois.

Mutta olen miettinyt kovin tätä pituutta. Tukka on ohut ja sitä on taas lähtenyt oikeen urakalla.. toki se myös kasvaa nyt ihan ok tahtia. Mulla on ollu tuplasti paksumpi tukka aikaa sitten ja tämä oli paljon paksumpi jopa synnytyksen jälkeen jolloin monella lähtee hiuksia paljon. No oli mitä oli sillä mennään. Mutta sitä ole siis miettinyt että kun tämä kasvaa hittaaaasti ja latvat huituttaa niin ehkä se ei ole tarkotus minun olla pitkätukkainen.. Polkkatukka monta vuotta kun olin niin se oli ominta se silloin mutta nyt en tiiä.. on kai tukka identiteetti hukassa =D =D

Ja väri..  se ruskea sävyhoitsikka ei tarttunut ollenkaan joten se siitä sitten. Saman sarja punainen kyllä istuu kun tauti karvoissani. Mutta Hennalla on menty vuosi jos toinenkin jo. Toisaalta tykkään tästä oranssinhehkusta paljon mutta toisinaan se näyttää valjulta. Varsinkin kun on tyvikasvua ja tukkakaan ei ole kiiltävä niin on niiiin nuivee väri olevinaan. Saman tekee se kun väri ei ole jatkuvasti tasainen (eli on se tyvikasvu) niin se jotenkin tympäänyttää..

Väri joka houkutteli aiemmin on tumma ruskea mutta nyt olen miettinyt että ei se ehkä ole se kuitenkaan. En halua hapetteella räjäyttä hiuksiani joten suoravärit sitten..LA Richen värit joiden tiedän takuulla toimivan ja joita voi sekoitella mielensä mukaan. Eli pari sävyä siellä jotka huhuaa on Dark Tulip sekä Rubine mutta toisaalta myös Manic Panic Vampire red vois olla. Eli siis se Punainen ois paluuta tekemässä. Suoravärien kanssa olen huomannut aikani läträilyäni että värit haalenee nopiaa ja loppuja voi haalistaa pesemällä Le Chat Marseille saippualla joka muuten on oikeen hyvää muutenkin hiuksille.  Punaiselle pelastaja on se KC pepper hoitsikka maski jota on täysi tuubi kylppärin hyllyllä..

Kuva kollaasiksi laitetaan edellä mainituilla värjättyjä hiuksia netin syövereistä.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...