keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Talvikengät ja niiden hankita

Kun on lapsi joka on viellä pieni mutta ei kuitenkaan pieni. Eli esi-teini rupee nousemaan ei enään Kuomat ole vaihtoehto. Talvikengän osto aivan mahdoton tehtävä. Joskus muutama vuosi taaksepäin kokeiltiin Zalandossa myytävää Stubs merkkiä ja ne osoittautuivat ihan sudeksi liikkuvalla lapsella. No ei tämä enään konttaa hangessa vaan ei paljon muutakaan eli kestävää, lämmintä ja Vettä Pitävää täytyy olla. Sorelit ois upeet vaan vattumaisen kalliit. Varsinkin kun tiiän että ne menee tasan yhen talven ennen kun jäävät pieneksi. Etsintä tuotti tulosta ja Polarit löyty. Jotkun sivustot merkkaa nämä naisten kengiksi mutta valmisaja kertoo olevan unisex ulkoilu. Kokojakin siis oli vauvasta kanoottiin. Eli että jos on naisten kenkä niin on siinnä naisella kokoa kun 52 monoa tarvii *tähän kohtaan hihitystä mielikuvista* Mutta siis joo.. värit musta, valkoinen, sininen, beige ja 3 eri ruskeata on valittavissa. Myös materiaaleihin on listattu Mokka, Tekstiili (tikattu ruutu), Nylon ja nahka (laadukas keinonahka). 3 pituusmallia, kaikissa karvat reunoissa. Lyhyt ja keskikoko on kokoperheen mutta pitemmät on ilmeisemmin naisille suunnattuja sillä koot ei yltänny kun 41 asti.

Sivusto kertoo näin..


Polar Snow Boot ,Winter Snow Fur Rain Warm Waterproof Boots

The name Polar Footwear is one of the most respected brands when it comes to the best shoes to fit everyone in the family. This boot is also designed to fit the company’s philosophy of engineering products which are fitting, bear excellent workmanship and which also provide great value to the users. The boot is made from a form of synthetic leather material which has excellent heat padding qualities and also certified to deliver as the cold bites. It also bears some of the most tractionable soles available in this class footwear. The rubber sole has been tested and proven to offer excellent grip even in pretty treacherous conditions. The interior of the shoe also bears the same excellent design with full fur lining guaranteed to encase your feet in the best warmth possible this winter. The shoe is also very waterproof in construction, giving you confidence to tread deep without worrying of the water seeping in.


Poikalapsi kun ei halunnut puolipitkiä niin päädyttiin näihin. Lopunperin hinnaksi tulee alle 30 euroa. Saksasta sais suoraan tilaamalla 42 ja Ebay uk tarjos kenkäliikkeessä ihan himpan halvemmalla eli 17 puntaa + 3 puntaa postit. Jone halus mustat ja jos nyt sille näyttää että kokoa joutuu talvella isontaa ni tilataan sitten vaikka toiset koska ei tuon kalliimmat ole. Halvemmaksi nämä tulee kun Kuomat.


Mulla on valkoiset talvisaappaat mutta ne on jo 5 vuotta palvellut ja pohjat rupee oleen aika ikävät (tuntuu tuki ristikko jo jalkaan) joten jos itelle tilais pitemmät valkoiset ja toffeen väriset lyhyemmät. Toki lyhyemmissä tuo harmaan ruskee houkuttas myös. Isännän mielipide että ota molemmat houkuttelee.. itellä ei onneksi jalka kasva joten ei ne hukkaan mee. eBay kertoi hinnaksi Brittilästä 19 + 3 joten ei paha hinta näissäkään. Itelle ihan idea hankintaan näissä lyhjemmissä on että kun nyt on tuo Ahakka takki ja sitten kunnon kengät ni mähän oon varustettu pariksi talveksi etiäpäin.. siis että jos tuleepi kunnon talvea.. =D






Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...