lauantai 18. kesäkuuta 2011

Leffatähtösiä

Eilen listattiin top 5 miehet ja tänään vuorossa naiset... suurimmalti osin aina vaikuttaa missä elokuvissa ja sitten on niitä että ne nyt vaan on.. paljon vaikuttaa myös oma fiksaationi vamppyyreihin.. Underworldit ja Draculat ja muut nähty vaikka kuin monta kertaa.. tosin katon leffoissa myös vaatteita..


1. Milla Jovovich on se suosikki naisista.
Varsinkin Resident Evil leffat ja tietty se LeeLoo Multipass eli Fift Element.


2. Kate Beckinsale Underworldissä. Muuten en tästä taamista ihan perusta mutta tässä leffassa. Pitkä ruskea tukka ei vain sovi Katelle.. ja tämän elokuvan vaatteet voi jehna.. se takki mikä Katella on.. sen minä hankin viellä.. repro produna saksasta nahkaisena parisen sataa.. siinnäpä säästö kohde.. ne minun solkisaappaathan on myös tämän leffan reprot..


3. Juliette Binoche no mitä tähän voi sanoa.. Suklaapuodissa ihana..Englantilaisessa potilaassa hyvä.. tämä myöskin todistaa sen että voi se nainenkin olla +45 vuotiaana kaunis. On muuten joskus ollut juuri tälläinen Juliette kampaus joka hyödyntää tätä kihartumista..


4. Salma Hayek on harvinaisen monipuolinen näytteliä ollakseen latino.. Desperado oli hyvä.. Hämärästä aamunkoittoon myös vaan Frida on paras. =D Ja sanottakoon viellä että Salmalla on ehkä parhaat tissit näyttelijöistä.. =D Salman leffoja on paljon tullu töllötettyä..



5. Sophia Loren... oi mikä lady. Tuohon Sophian loisto aikaan naisilla Piti olla Muotoja.. ja tämäkin lady todistaa että vanhassa vara parempi..





Katotaan mitä seuraavaksi listataan.. tää on kivaa tää listaaminen =D

3 kommenttia:

VINNIENNA kirjoitti...

mun lemppari on Angelina Jolie, siinä tomb rider kuosissa.. nykyisin se on laihtunut näyttämään ihan liian luurangolta :(

ja Jessica biel omaa ihan unelmakropan ja unelmakäsivarret

http://www.beyondhollywood.com/gallery/stills/jessicabiel.jpg

http://www.rippedworkouts.net/wp-content/uploads/2011/06/jessica-biel-muscles.jpg

Niitä kohti on tavoite vaikka neidillä onkin pituutta reilu 5 senttiä enenpi kun itellä..

Juliet Jones kirjoitti...

Mä tykkään Salman kropasta ja itelläkin tätä kuppia on sen verran että riittää ja jää ylikin... perintönä ja luonnon oikkuna on tälläinen tiimalasimalli kroppa eli on peräsintä ja purjetta ja väliltä puuttuu yhet kylkiluut.. ja kun näin on niin käytetään niitä mitä on saatu =D

Jolie on Tomb Riderissa ihan huippu mutta nykysin sen leffat on vähän niin ja näin.. Tourist oli hyvä (ja Depp) mutta Salt.. voi mikä viritelmä..

VINNIENNA kirjoitti...

joo, SALTissa on yksi ainut hyvä kohta, se missä Jolie on juuri jonnekin venäjälle (? vähän puolihuolimattomasti katottu koko tylsä leffa) ja siinä torin poikki kävellessä nappaa jostain tiskiltä kamalan karvalärän ja toiselta tiskiltä jotain muuta ja muuttuu siinä kävellessään ihan silmissä täydellisen venäläisen näköiseksi rouvaksi.

Niillä eväin se on mentävä mitä on saatu.. oma kroppa kerää lihasta varsin helposti, joten haaveet jostain riisitikkukukkakeppikropasta olisi aika mahdottomia kun kaikki liikunta näkyy nopeasti lihasten kasvuna ja lihaserottuvuutena. Voisi kyllä ahdistaa jos haluisi olla semmonen kapee ja ruikulalaiha.

Niin yksi unelmakroppa vanhemmasta päästä on toki Marilyn.. juurikin kunnolla muotoja ja oikeissa paikoissa eikä mikään kukkakeppi niinkuin nykynäyttelijättäret pääsääntöisesti ovat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...