sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Mitä tänään

no eipä mitään.

Isäntä on kuusaalla kisoissa ja me ollaan koti mölliäisinä. Periaatteena kun on mulla että jos toisella on kisat vaikka ihan lähellä niin sinne ei naperon kanssa mennä.. Jone kuiten ois siellä "isi, isi kato sitä ja tätä ja tota.." joten me ei mennä paikalle ollenkaan vaan ollaan kotosalla..

Pihalla pyörähdetään ja vähän maalaillaan uuusilla väreillä.. katotaan leffa ja hölmöillään muuten vaan. Nyt on naperolla leegoleikit kesken ja minä kohta neulon ja katon vaikka Sormusten Herran viimeisen eli Kuninkaan Paluun.

Ettiskelin netistä sopivia Jooga vaatteita.. jos sitä nyt syksyllä sitten taas Asahiin menis. Viime syksy jäi väliin sen sapen ja muun sairastelun takia ja kesäksi en mitään kursseja halunnut..

3 kommenttia:

VINNIENNA kirjoitti...

mitäs lajia mies kisaa? Tossa ohi fillaroidessa katselin että ksnk-talon pihalla näkyi olevan kai betanguekisat meneillään..

Juliet Jones kirjoitti...

siellä se oli joo pelaamassa =D

VINNIENNA kirjoitti...

:D no mä mietinkin mitä muita kisoja täällä olis. Aika kuhina siellä näkyi olevan.. ihmisiä erivärisissä "tiimipaidoissa" ja ilma kyllä aika suosiollinen kun ei sada eikä aurinko porota

kiva peli.. joskus ajatellut että voisi pihapeliksikin hommata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...