tiistai 29. tammikuuta 2013

Pulinoita...

Muutama päivä viime postista.. ööh 9 pv.. Joo ei meillä mitään tapahdu niinkuin ei yleensäkkään mikä on toisinaan vallan hyvä asia.

Mistä tietää että kevät rupeaa hiljakseen saapumaan.. siitä että minun tekee mieli Rastoja.. joo on ne kivat ja nätit ja ja.. mutta ei, niitä ei tule vaikka mieli tekiskin. Tukka osiossa mennään "antaa kasvaa ja laitetaan punasta päälle" linjalla. Pitää vaan lisää väriä tilata taas.

Aloitin neule osastoa vaihteeksi, vaikka käsi ei kestäkkään mutta kuitenkin. Sukkia en viitti enään neuloa vaan aloitin Valkoisen Sylvin uusiksi.. pidemmät palmikkoranteet ja sileää helmineuleen tilalle. Katotaan mitä tulee vai tuleeko suttaa. Lanka edelleen Novitan valkoinen Siiri.. paksu mutta kevyt. Ja kun sitten eilennä sen rannekkeen aloitin Tomb Raiderin aikaan ja hyvä leffa enkä niin seurannut sitä palmikoiden kieputtelua niin kas kun en muistannut merkata että missä kohin kiepautan että tulee toisestakin samanoinen joten siinnä sitten arvotaan =D

Käsilaukku sanoo sopimustaan irti. Vetskari haukkaa kynnestä tämän tästä tai ei meinaa aueta ollenkaan. Laukku joka on arki käytössä on toki hyvin palvellut.. Vetskari on vahasta Mochinon laukusta, koristeet eli inkkarisoljet vanhasta takista ja ite laukku on vanha mokkahame.. ja nämä sieltä 10 vuoden takaa. No nyt sitten ettin laukkua arkilaukuksi.. on niitä tuolla kaapissa pariktkin. Iso OIS:on liian iso, pieni OIS on liian pieni. Punainen on liian pieni.. pari isompaa on mutta en niiiin isoja tarvi eli ne menee myyntiin. Ja kun sitten löytyy sopivan kokoinen, värinen ja hihnakin on sopiva eli pitkä että sen saa kunnolla olalle niin mikä siinnä on vikana.. ne Prkl pääkallot, niitä on joka pirun puolella. Tai toinen vika Hello Chitty joka ei ole yhtään minua. Eli Iron Fistin Pinstripe on hyvä valinta..

Vaatekaapin siivous ja tyhjennys operaatio on ihan jäissä kun ei ole huvittanut niin ei ole.

Kesämuisto maatalous näyttelystä ja Heinämäki konsertista.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...