tiistai 5. helmikuuta 2013

Maalaukset...


Ensimmäisen tuolin maalaus oli aikaa sitten ja tulos siis tämä. Jone tykkää Lime/Mansikka tuolistaan.
Vihreä on Teknoksen T1301 (NCS S 0560-G60Y) jonka kuva Teknon värikastassa on tämä. Eli kuvan mukaan aika kirkas kellertävä.. mutta kun se kuva" vääristää niin tuolissahan se näkyy paremmin se todellisuus. Lastun mukaan valittiin se "Limein" vihreä jota Jone siis pyysikin.

Ja tästä pääsemme toiseen tuoliin joka ei nyt kuitenkaan tule olemaan saman värinen. Nuo nuolten värit kuvassa jo antaa suuntaa vaihto ehdoille eli.. PinkiPink tai Taivaansinertävähkö. Kankaaksi musta joka kontrastia tuo sitten tuoliin. Eli Inno Markoa lainaten "aika rohkea".

Pink T1110
NCS S 1040-R20B

Baby Bluish T1184
NCS S 0520-R90B 





Ja kun tuota Limeä on ja sitten sen toisen tuolin maalauskin tuo lisää väripurkkia niin Jonen vanhat puiset lelu toosat maalataan ja laitetaan partsille kesäksi kukkaruukkujen suoja laatikoiksi.. Ajattelin että jos vaikka kierrätyksestä löytys pari kivaa tuolia partsille jotka vois maalata kanssa.. Jos jotkin pinnatuolit ois niin muuten valkosiks mutta pinnat erivärisiksi. Ja pöytä ois sitten ihan vaan valkoinen.


Kun noita maali karttoja selaa ja kauheeeeesti on ihania värejä niin tekis mieli maalailla kaikkea. Sitä vois ruveta entisöimään tuoleja ja vanhoja lipastoja yms mitä hauskemmilla väriyhdistelmillä.Ns lastenhuone huonekaluiksi.. meillä vaan kun ei ole siihen tarvetta.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...