perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tatuointien mietintää... *edit 16.6.*


 Tatskan otto ei nyt ihan heti oo ajankohtainen mutta kun se kuvan suunnittelu on toooosi hankalaa.. yritän nimittäin saada sen kokonaisuuden tehtyä valmiiksi että se sitten voidaan osissa toteuttaa niin että ne istuu yhtee.. puoli tai koko hiha kun ois hakusessa..


Näitä mustia tirppoja ois tarkotus ranteeseen tai sitten niin että ne sulkakynän päästä leviävät....

Joko sulkakynä (RavensFeather) jossa teksi tai sitten tuolleen irtoavat linnut johon kanssa tulee teksi.. tänä tulis olkavarren ulkosyrjään vähän vinoon.. Teksti on jo tiedossa sentään.. jos sen tekis niinko tuo ylin niin tuossa tuo viimeinen sana mistä lähtee kynään ( lost ) ois Always.. alun ehkä arvaattekin..Tähän olen luonnosta tehnyt niin että tuo savuava pois ja PataÄssän korvaa HerttaÄssä.. tukkaan vähän punasta ja kehykset tekis mieli laittaa ypärille.. Sellaiset ovaalit rokokoo sydeemit missä on Claddagh siellä ylhäällä.. tästä ideoinnista on luonnosta jossain vaiheessa tuloillaan.. Tämä tulis olkapäähän aika ylös.


*edit 16.6. Joo tuo hattupää taitaa jäähä pois ja samoin raamit.. Olen nimittäin tuhertanut kasaan mustalais tylleröä..  musta tukka (vaikka ois kiva että ois punain niin se kuiten näyttää mustana tatskassa paremmalle) vihreetä huiviin ja punasta kukkiin.. vähän väriä, helmet ehkä tumman oranssinruskeat.. sinistä ei pahemmin vaikka se tähän OldSchool tyyliin kuuluukin, vain korvikseen mihin ajattelin ankkurin keskelle.. pari korppia liitelemään.. Korpin sulkaa ajattelin tuohon kukan keskestä lähtemään mutta sen saa tatskaaja sitten tehä kun minä niitä hööheniä en ossoo tehä.. Ja mitä tuohon korpin sulkaan ja teksiin tulee niin sitä kohtaa katotaan sitten.. toisaalta se ois kiva tuohon ulkosyrjään mutta miten sen sitoa tähän kun tähän sitten vois lisäillä muuta ajallaan.. siis sitä puolihihaa ajatellen.. toisaalta se sulka ois kiva tossa kyynärvarre sisäsyrjällä..Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...