maanantai 17. kesäkuuta 2013

Tukka väriä..

Nyt kuva pläjäytin tästä kuontalostani.. kuvattu tänään semi aurinkoisena päivänä... kuvaus hetkellä paisteli aurinko. Varsinkin tuo varjossa väri on ihana.. toffeinen oranssi.. kiitos ja tässä pysytään.. ja vaikka tiedän järjellä että pitää leikkoittaa niin se nyppiiiii.. pituutta kuiten sen verran että on ihan kiva.. mutta päälimmäiset kerrokset on takaraivon yläreunaan ja ne on aika karheat.. pitää katella milloin sitä menee sitten parturiin.. pari kertaa nyt xz suklaalla pesty kun ensin tein puhdistuksen soodalla ja eilennä öljyhoito tunnin ja sitten viellä saunassa haudottiin ja tukka on pehmeä ja vähemmän takkuava märkänä.

Aurinkoisella varjossa kuvattu.

Aurinkoisella auringossa kuvattu.

Aurinkoisella sisällä kuvattu.

Ja tässä enemmin pituutta näkyvissä kuin muissa tuohon väriin keskitytty.
En ole muuten tänään kammannut/harjannut kuontaloa muuten kun sormilla sohittu vähän kuosiin.



2 kommenttia:

VINNIENNA kirjoitti...

tietysti voi miettiä sen leikkuuttamisen kanssa sitä että kesällä tukka "kuluu" helposti muutenkin, ja tuo näyttäisi olevan sen verta pitkä kuitenkin, että jos menisi kesän sillä että pyrkisi pitämään kiinni erilaisin klipsinutturoin yms, jolloin latvat ei pääse sillai kulumaan "tuulen pöllytellessä" yms..ja leikkuuttaisi vasta syksyllä.. Hoitelis vaan öljyllä latvoja ja antaisi kasvaa

Juliet Jones kirjoitti...

mä kanssa ajattelin että jos kesän hennailis pariin kertaan ja öljyäis ja nyt kun on shamppoo/hoitsikka paljon miedommat kun ennen niin menis tonne elokuulle ainakin ja sitten kattelis että jos talveks nipsis lyhyemmäks eli pipokaudeksi..

pituudet on ihan sekalaisia tässä ja se on se ikävyys. Takaa alta 19-20 cm päältä 14 cm ja se kerrostuma viellä lisää tuota hiusten kiinnipidon hankaluutta kun ei kaikki yllä taakse.. mutta nyt on sen verran pituutta että sen saa kuiteen kunnolla parilla lisä pinnillä kiinni..

tein täsmä leikkuuta jokin aika sitten eli ne pahimmat takku latvat pois n.2 cm ja shamppoon vaihdon myötä onkin vähemmän takkusta koko tukka.. kikkurointi on hennan myötä lötköstynyt laineiluksi *jeeee*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...