keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Viime postauksesta vierähtänyt..

Jo on hassusteen käynny että ihan kauhiasteen on aikaa vierähtäny viime postauksesta. Ei sillä että täällä ihmeitä ois tapahtunnu.

Eilennä oli isännän kanssa reffit.. ihan ekat reffit koko meitin yhdessä olo aikana, ei ees sillon ihan, ihan alussa käyty reffeillä. Syömässä ja leffassa käytiin. Tonto katottiin ja jopas oli hyvä leffa kun 2,5 tuntia hupsahti ohi ihan hujauksessa.

Lapsi lähtee tänään kohti pohjoista, meni jo maanantai iltana mummolaan. Kaksi viikkoa on pois minun vauva. Perjantainna kait tulee hetkeksi tuuraamaan Minni-neiti joka aiemminkin meillä vieraili Jannen ja Even häiden aikaan. Minnitiivi on viikonlopun kait.

Minun vatsalihas projekti etenee niin että aamuin illoin 100 liikettä. Isäntä ei tätä tee enään kun se hurahti TapOutiin ja on sitä huitonu hikipäässä joka ilta (yksi vapaa viikossa). Siinnä on näin sivusta seuraajana sellasia liikkeitä mihin minun kroppa ei vaan kykene joten en ees yritä ja on muutenkin sellasta kamppailulaji tyyppistä että sopii tuolle isännälle enemmin. Nyt kun viilenee taas niin pääsen iltasin myöhään kävelylenkillekkin.

Tatska asiassa olen siihen asti jo päässyt että ensin taidan ottaa tuon käsivarren sulan ja tekstin. Myöhemmin sitten olkpäähän tytsin.. talvella sitten vasta.

 Tekstiksi :  After all this time? Always..

Ja sitten hiukan valitusta ja wetutusta. Tiedän että olen aika kummallinen ihminen toisinaan, itsäni ei tämä haittaa eikä isäntääkään.. ei niitä jotka oikeasti minut tuntevat. Mutta aina, siis ihan aina on joku jonka on pakko selän takana puhua ja haukkua. Asiat on monia joista näitä puheita kuulee.. ja viime aikoina olen miettinyt että en pidä enään ns.matalaa profiilia yhden minulle tärkeän asia suhteen.. en ole pahemmin puhellut tai kirjoitellut blogiin (siis tähän blogiin) tai fb:ssäkään julkaissut aiheeseen liittyvää. Mutta ihan nyt tässä ja heti.. minä olen ollut pakana/wicca jutuissa ja yhteisöissä mukana yli 20 vuotta. Se on minulle normaalia, arkipäivää. En ole harjoittava pakana mutta melkeen päivittäin olen yhteyksissä sellaisten kanssa jotka on ihan aktiivi harjoittajia. FB:ssä laitoin nyt muutamat yhteisöt ihan julkisiksi omiin että näkyyvät kaikille. Tulen tännekkin blogiin laittamaan toisinaan näitä asioita vaikka pyrin pitämään ne muualla mutta jos ne arkipäivääni koskettavat niin tänne niistä laitan. Tiedän että tästä tulee kyllä mutinaa "tollanen hörhö, mitä se ja mistään tietää yms..." Ei wiccalaisuus ole minussa päällepäin näkyvää (kuten näissä wanabee wicca gootti ihmisissä) olen enemmän tällä tieto ja teko puolella näkyvä.

Eli jos ette ymmärrä asiaa älkää puhuko paskaa selän takana. Tämä koskee kyllä ihan kaikkea muutakin että jos ei ymmärrä niin antakaa olla..

4 kommenttia:

VINNIENNA kirjoitti...

mä jo aattelin oletko kokonaan blogisi hylännyt.

me ja äitene kanssa Depp faneina katseltu että olisi tuo uusi elokuva, mutta jotenkin jokapaikassa on vaan kehuttu näyttelijöitä ja tekijöitä, mutta elokuvan juonesta on mainittu vaan että vauhdikas yms diipadaapaa, niin on tullut sellainen olo että onko tämä vaan Deppin maineella ratsastus elokuva..

Vatsalihaksista, tai lihaksista yleensä..

ensinnäkin yhtä lihasryhmää voi hinkuttaa maailmantappiin, ilman että tulee mitään tuloksia, koska kroppa on kokonaisvaltainen juttu.. kroppa pyrkii kasvattamaan lihaksia ja voimaa samassa suhteessa koko kroppaan, jolloin yhden lihasryhmän treenaus ei tehoa jos muita lihaksia ei voimista samassa suhteessa.

Parempia tuloksia saa kun etsii joka lihasryhmälle sopivat liikkeet ja tekee tasapuolisesti kaikkea.. Eli vaikka nyt ei kyseessä ole sikspäkin metsästys, vaan kunnon kohotus yms (?) niin kannattaa katsella sopivat liikkeet koko kjropalle ja tehdä kokonaisvaltainen treeni.. Kotiin sopivia, omalle kehonpainolla ilman välineitä olevia liikkeitä löytyy paljon, ja niistä varmastio löytyy sopivia vaikka olisikin erilaisia rajoitteita :) ja taatusti semmoisia missä ei tarvi hyppiä, loikkia tai reuhtoa.

Noista wicca yms jutuista..

niissä on todella paljon samaa kuin Buddhalaisuudessa, Lorna Byrnen:secretissä, ja zeniläisyydessä.

Siinä missä secretissä "manifestoidaan" asioita elämään, Wiccalaisuudessa "tehdään taikoja" .. molemmissa siis keskitytään johonkin asiaan.. ja "se mihin keskittyy, se lisääntyy"

Buddhalaisuus ja Zeniläisyys ja osin tuo Secret, on vain karsitumpia juttuja kun taas wiccalaisuus on enenmän "koristeltua", kynttilöitä, amuletteja, "loitsuja" yms "menoja".. mutta ydin on sama kun niihin perehtyy..

Mielenkiintoisia nämä "uskonnot"
Itse ja mieluummin uskon kaikkeen mitä muut pitää "huuhaana"

ja noista seläntakanapuhujista..

itse olen aikojen saatossa oppinut, että se mitä minusta puhutaan selkäni takana, ei kuulu mulle.. se on täysin niiden paskanpuhujien asia.. Sellaista ihmistä ei olekaan josta joku ei seläntakana jotain puhuisi.

Ja sen huomannut että mitä enenmän ihminen kiinnittää huomiota siihen mitä muut seläntakana puhuu tai ajattelee, sen vähemmän sillä on aikaa keskittyä siihen että omassa elämässään olisi onnellinen.

Kirjassa "sydänmagneetti" (vastaava kuin salaisuus) oli lopunperin hyvin tämä asia tiivistetty.. ihminen joka on onnellinen omassa elämässään.. sillä ei ole aikaa edes murehtia mitä muut seläntakana ajattelee tai puhuu.

Ja näin mäkin ajattelen.. jos jollain on tarve puhua musta, niin puhukoon.. kaipa mä sitten olen sille mieleen jostainsyystä jäänyt..jos kukaan ei mitään puhuisi, sehän tarkoittaisi etten olisi koskaan tehnyt mitään kenenkään mieleenpainuvaa.. se olisi oikeastaan aika paljon masentavampi ajatus :D

Juliet Jones kirjoitti...

On se ihan hyvä leffa.. jonkin verran Caribian Piratti tyyppinen ja Tonto on varsin veikeä tyyppi =D menoa ja meininkiä Deppimäisesti.

Mä olen nyt näitä vatsalihaksia enimmäkseen tehny että jos ne sieltä vaikka heräis eloon =D katellaan sitten lisää kun ne on herätetty.

Eihän se wiccalaisuus ole kuin muoto pakanuudesta joka oli ennen kristin uskoa jo kauan. Periaate on yksinkertainen ja luonto on pää osassa.

Sinällään sama että puhuuko seläntakana mutta kun se menee siihen että sitä levitellään ihmisille paskapuheena ja vähättelynä. Nämä ihmiset on tosiaan omassa elämässään "ei niin onnellisia" ja siksi kait sit niin ikäviä.

VINNIENNA kirjoitti...

Jooh, ja lopunperin kaiken takana on ihmisne halu uskoa "johonkin".. toisille se on nelikätinen norsunnnaamainen jumalankuva, toiselle ikivanha puu metsässä ja jollekin se aikoina ammoisina elänyt puuseppä.. mielenkiintoisia juttuja kyllä.. uskonnot ja uskomiset on kiehtovia..

ja tuosta paskanpuhumisesta.. siinä kannattaa miettiä että kuinka paljon itse luottaa ihmisiin jotka puhuvat toisista pahaa.. ainbakin ite miettii semmoisen kaverin kanssa jutellessa että kun se kertoo mulle muista tuollaista sontaa, niin mitähän se kertoo minusta muille.. eli luotettavuus ja uskottavuus semmoisten ihmisten kohdilla on aika nollissa.

Eli vaikka kuulet jonkun puhuneen susta perättömiä, niin voi mielessään miettiä kuinka tyhmä on sitten se ihminen joka uskoo toisen ihmisen sanomat asiat, eikä tule esim itse kysymään että mites tää juttu oikein menee.

joten annetaan juoruakkojen juoruita josei niillä parempaa tekemistä elämässään ole.. **mitä vähemmän niiden sanomisia alkaa selitellä ja korjailla, sen helpommin muut ajattelee että onkohan niissä perää..** Mutta jos juoruajien antaa juoruta eikä niihin kommentoi, niin moni kuuntelija jolla on järkeä päässä alkaa ajattella että onkohajn noissa mitään perää.. Koska se selittely omasta puolesta, antaa sitten sen vaikutelman että siinä juorussa on jokin perä.

ja näinhän se menee, jos ei oma elämä ole mielenkiintoista, tarttee sitä kiinnostavuutta hakea muiden elämää ruotimalla! Ihminen jonka elämä on mielenkiintoista ja kunnossa, ei jouda pohtimaan muiden asioita.

Ja lopunperin.. me ihmiset helposti kuvitellaan että me ollaan maailman napa, kaikki puhuu vaan meistä ja meidän asioista.. vaikka totuus on että aika harvaa oikeasti edes kiinnostaa naapurin tai kaverin tekemiset niinpaljon että niitä viitsii ruotia.. ne muutamat joilla ei ole muuta elämää, voi jättääkin sitten omaan arvoonsa

VINNIENNA kirjoitti...

hah.. korjaan tuota yhtä lausetta.. eli mitä vähemmän niitä juoruja alkaa selittelemään ja korjailemaan, sen parempi, koska se on partas tapa katkaista juorun siivet, suhtautua niihin vitsinä. Jos alkaa liikaa selitellä, ihmiset alkaa ajatella että siinä juorussa on jokin perä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...