sunnuntai 18. elokuuta 2013

Sunnuntai suhisee..

Ainoa mikä suhisee on tuo verhokangas.. eilennä silitin ja laitoin ikkunaan nuo uudet ruosteen väriset verhot. Ne tummat luumut menee makkariin turkoosien tilalle. Tänään on hiljaisuutta kotona kun lapsi meni ulos ja isäntä jo aamusta pelaamaan.

Lasta ei näy olkkarissa enää senkään vertaa kun ennen eli lasten ohjelmien aikaa kun sai oman töllöttimen huoneeseensa eilennä synttärilahjaksi vaarilta. Ummu ja Pappa antoivat rahana ja piti pojan illalla viellä päästä hakemaanse Chima lego pakettinsa ja tuli siinnä samalla yks PayBlade hyrrä joiden tarkoitusta minä en tajua mutta ei sen väliä. Mummon perjantainna ennakkoon ostama Factori on jo kasassa leikeissä ja pyöräilykypärää ulkoilutetaan joka päivä..

Ulkoonta kuuluu välillä lasten ääniä pihalta ja kissan purnaamista kun ei tyttö lähde laukka-leikkiin.. muuten on hiljaista mitä Tähkä välillä laulaa.. Suunnittelen laittavani makkarin verhot ikkunaan mutta en ole viellä saannut aikaiseksi kiivetä niitä laittamaan.. kahvia, musiikkia ja pari blogia ensin..

Eilen otin tunin päikkärit kissojen kanssa.. Pekku jalan päällä päätä lepuutti ja tassulla piti nilkasta ja Luna käden päällä nukkui ja kehräsi.. Oli mukavaa..

Huomenna saan nukkua aamulla vaikka Jone meneekin aikaseen eli 8.30 alkaa koulu mutta on isin aamu kävely vuoro.. Minä sitten hajen 12.15 ellei isi kerkiä hakea kun ilta vuoroon kuiten menee. 4 päivää koulua takana lapsella ja tuntuu viihtyvän, ensi keskiviikkona on jo eka vanhempain ilta koskien näitä lokakuussa tulevia opettajien lomautuksia.

Minä en taida tänään paljoa muuta tehdä kun neuloa..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...