lauantai 24. elokuuta 2013

Viikon vikinät..

Melkeestä viikko menny ilman postausta.. kyllä tämä syksyn tullen tästä kiihtyy taas. Mutta nyt on viellä menty aikalailla hiljaisilla kierroksilla.

Jonen koulua mennyt 2 viikkoa ja kiinnostus on kova vaikka aamun aikaiset heräämiset ja ma sekä pe aamujen aikainen koulun alku eli 8.30 oltava koululla  tarkoittaa 7.50 kotoa lähtöä.. 30 minsaa matkaan ja että kerkiää hetken siinnä pihalla kavereiden kanssa. Nyt jo mennään saattamisessa siihen että siitä Nipan risteyksen jälestä saa sinne taka pihaan mennä ite ei enään tarvi mennä mukaan. Pienet siis menee taka pihalle ja 3.lk eteen päin isolle pihalle. Eka vanhempain iltakin jo oli koskien näitä opejen lomautuksia. Läksyjä tulee joka päivä vähän, jopa perjantaisin. Matikkaa ja aakkosia sekä lukuläksyjä. Liikunnassa ovat pihalla ja sisällä jo olleet ja pelanneet polttopalloa ja tervapataa.. sählymailat on välkillä käytössä pojilla.
Koulun jälestä aina tullaan kotiin ja tehään läksyt ja syödään välipala ja sitten katotaan mitä on ohjelmassa.. usein siis poikien kanssa pihalle on ohjelma. Ja nyt kun koulu starttaa kunnolla niin on sovittu että 19 jälestä ei enään ulos vaan kattoo vaikka omasta töllöstään leffaa sitten ja silleen rauhotetaan iltaa nukkumaan menoon..

Pekku ja Luna nukkuu päivät ja illat sekä alku yön sitten riehuvat.. Lunaa on opetettu olemaan sylissä vähän enemmän, Pekku on syliroikku nykyään.. sitä saa retuuttaa sylkyssä. Ruoka maistuu molemmille kunnolla ja kaiken aikaa kerjätään jotaan. Luna on nyt kuin aina ois meillä ollut. Kumpikaan kissa ei ole sellainen syliin kipuaja ja kummatkin on vähän hassuja. Sopii siis meille kun nenä päähän.


Minä olen neulonut ja neulonut ja neulonut... ideoita ja lankaa riittää koko syksyksi ja ehkä jopa talveksi. Eli jatkan neulomista..

Tatskan mietintä on mielessä sillä talven aikana ois tarkotus ottaa se oikean käsivarren sulka ja teksti.. (teksti ei sama kuin kuvassa). Ja se toinen on mietinnän alla muuttunut.. jotenkin sittenkin tuli mieleen että oikeaan olkapäähän en sitä Gypsy-muijaa ehkä haluakkaan vaan haluan korpin.. Tollasen ison ja realistisen. Ehkä ruusulla tai sitten nokkaan roikkumaan medaljonki. Muijan sitten toiseen ehkä, vaikka sillon se peittää tuon sydämmen olkapäässä kait.. tai ehkä en ota koko muijaa.. Mennään ehkä kuiten siihen että ei värillisiä kuvia vaan musta/harmaa sävyjä.. nilkassa on väriä joski 20 vuotta on sitä syönnyt jo himmeäksi. Jotenkin vaan tuo korppi ja sulka ja sellaset tuntus paremmalle siihen sleeveen ajatellen..




Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...