tiistai 6. elokuuta 2013

Tukkajuttuja

 Tämä tukka rojekti menee omiaan etiäpäin mutta kuva pläjäytystä erään kaverin pyynnöstä. Hänellä oma on lyhyt ja yrittää kuulemma kasvattaa mutta silti käy säännöllisesti eli n.2 kk välein leikkauttamassa sen +sentin latvoista että kuulemma kasvas paremmin. Mihin se kasvaa jos sitä leikataan koko ajan.. Mutta siis tämä minun kasvatus..

no eka kuva kertoo mistä mihin on tultu 2 vuodessa ja välissä on 2 leikkuutusta jolloin molemmilla läks semmoinen 1 - 1,5 cm sieltä ja täältä eli niitä huonoimpia latvuksia vain. Molemmissa hennaa. Nyt ei ole blondiinia alla ollenkaa kuten aiemmin sillon ja välissähän tossa on punasta suoraväriä ja liveä yms ollut. Ja sitten kun se Olio väri söi ne värit niin sitten laitettiin vaan hennaa sen haaleen jonkun värisen päälle ja siinnä on pysytty..


Sitten tämä nykuinen pituus. No ihan on epä päpituinen joka puolelta mutta ei se niin haitanne. Ja kuvissa näkyy sen kihartuminen mikä ei onneksi ole enään niiiin paha kun pituutta on jo ihan kivasti. Henna viellä löystyttänyt kiharaa niin sen parempi että vaan tuollasia taipuisia laineita ovat.


Väri sitten vaihtelee ihan julmetusti valon mukaan. Mutta on kuitenkin  todella mukava lämmin oranssi.. sellainen kurpitsapiirakan värinen. Sopii minun syys luonteeseeni. Hius ei enään ole sähköinen, ei myöskään takkua niin paljoa pesun jälestä, ei ole nariseva. On hyvin hyvin pehmeä ja silkkinen kun on kuivanut pesun jälkeen. En siis föönaa vaan annan kuivaa omineen.. kampaa en käytä vaan harjaa sillon tällön ja en edes joka päivä (tämä ihmetyttää monia) vaan sormin selvitän vaan. Pesuväli on n. 4 päivää ja joka toinen kerta käytän shamppoota joka toinen en. Shamppoo ja hoitsikka on xz suklaa joka rastojen aikana jo havaittiin varsin miedoksi ja hyväksi. Öljyä mitä sattuu olemaan eli yleensä oliiviöljyä laitan saunaan ja toisinaan muutenkin. Annan olla sen tunnin joskus pitempään ja sillon pesen sitten shamppoolla joka muuten on laimennettu aina vedellä. Pitäs löytää hiuksiin jätettävä hoitsikka mikä ois hyvä mutta ei oikeen löydy mieleistä. Enimmäkseen pidän klipsin kanssa nutturalla tätä pehkoa. Hennailen tyveä sillon tällön ja koko hennauksen n.3 kk välein pyrin tekemään ettei tule liian usein.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...