keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Koulu.. tekeminen..

Koulu.. sana tuo paljon ikäviä muistoja mieleen. Henkistä ja fyysistä kipua mutta.. vaikka en ikinä uskonut näin tekeväni hain KOULUUN. Tosin tämä on ns.aikuis linja mutta koulu kuitenkin, ei mikään kurssi työkkärin kautta. Ihan KSAO:n kouluun 2 vuodeksi. Osa koulusta on etä opiskelua ja osa (siis mikäli jotaan osaat) voidaan suorittaa näyttökokeina milloin se opiskelu aika sitten lyhenee sen osa alueen osalta. Artesaani linjalle joka näin aikuis iällä on se omin.. nuorena en olisi tälle alalle kait ikinä edes harkinnut opiskelevani. Käsityöt on kait iän kanssa tullut enemmin ja enemmin elämään.. ompelu, neulominen, virkkaaminen, korut, paper"askartelu" ja pää täys kaikkea kivaa ideaa.. yksi koulutukseen kuuluvista asioista kiinnostaa valtavasti eli kirjasidonta. Ensi kuun aikana saan tietää miten käy eli pääsenkö edes haastatteluun ja miten sitten käy.. jännittää hiukkasen.

Isäntä hakee autonosturi kurssille josta sitten tulisi uusi ammatti joten toiveissa hänelläkin päästä kurssille 8 kuukaudeksi.

Poika on koulusta innoissaan edelleen.. kirjaimia joka päivä ja plus ja miinus laskuja.. lukemaan oppimisessa on päässyt sen verran eteen päin näin lyhyessä ajassa että tavulaatikoiden lisäksi on saannut luettavaksi vuoropuheluita eli on siinnä keskiryhmässä vaikka aloitti sieltä aakkosryhmästä. Kirjastosta sitten siis tavutettuja kirjoja vaan lainaamaan. Poitsu kuuluu myös Kääk-kirjakerhoon josta juuri tilasimme isotekstisiä LohikäärmeKoulu kirjoja 2 luettavaksi.

Jone aloitti säbän ja treenejä on nyt 3 takana sen ekan tutustumis viikonlopun jälkeen. Kuplahallilla ja Kuusaan hallilla on ollut parit sekä nyt on Lyseolla parina tiistaina sekä Kuusaan Hallilla.. Kunhan nuo kirjoitukset menee ohi niin sitten on vakiovuorot Lyseon hallilla. Poitsu tykkää valtavasti ja tunti reipasta liikuntaa saa naperon kyllä naatiksi. Tosin kyllä se valmentaja niitä juoksuttaakin. Mutta selkeää innostusta oppimiseen on siinnä seuratessa tullut havaittua ja ei yhtään väitetä valkulle vastaan. Uutta mailaa havittelee poitsu tuon napero mailan tilalle.. joka paikassa missä vaan on Säbä mailoja niitä pitää mennä kattomaan ja hiplaamaan.

Minun urheilu alkaa salilla tässä lähi aikoina.. Hankinta listalla on salille sopivat housut eli ohuet trikoiset.. Robbarissa on sopivat eli eikun sieltä.. En siis salilla ole käynnyt muuten kun joskus ikuisuus sitten Parikalla Fysiosalilla.. mutta nyt jostain syystä tuo AktiiviKuntoutuksen sali on ruvennut kiinnostamaan.. ja sinne sitten ensin kunto tarkistus ja ohjelman teko.

Meillä siis tapahtuu kyllä vaikka Blogissa ei siltä vaikuttaisikaan =D  Ja kun 2 iltana viikossa laukkaamme jossain päin Jonen treeneissä niin se ottaa oman aikansa matkoineen. Eli Lyseolle kävellään ja siellä sitten minä istun lukemassa sen tunnin ja sitten kävellään takas.. Kuusaalle mennään toki autolla ja siellä se tunti sitten taas istuksitaan katsomossa. Omat treenit meinaan ajoittaa siten että kun Jone on Koulussa niin minä käyn salilla.. mutta jos minä pääsen kouluun joka alkaa siis tammikuussa niin sitten menee sekin aikatulu sekasin.. eli aikataulutamme viikkolistaa sitten sen mukaan..

Muuten minä olen lukenut, lukenut ja lukenut.. ja vähän kirjoittanut sekä neulonutkin..

Sain tämän HP/SS tuoksun ja jännästi tämä öljytuoksu toimii minulla.. tuoksu ensinnäkin on ihan täydellinen minulle.. mutta siis tämän kesto.. kun laitan sen 2 tippaa ranteille ja taputtelen sen ihoon niin se tuoksuu iholta viellä kolmantena päivänäkin.. siis kestää iholla oikeen hyvin.. ja en voi olla nuuskimatta rannettani... jotenkin niiin koukuttava tuoksu..

Rakastan näitä syksyn värejä ja tuoksuja mutta tavallaan odotan (mikä on harvinaista) myös näitä huurteisia pakkas aamuja..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...