tiistai 10. syyskuuta 2013

Luna neidin päivitykset

Luna on ollut meill nyt pikkasen päälle kuukauden.. Ja omat rytmit on löytyneet todella nopiaan.. Parhaimmat nukkumapaikat on tolppa ja keskellä lattiaa ja tietty mamin työpöytä. Se on suosittu paikka. Luna kehrää enemmin kuin Pekku ja sen jälkeen kun Luna tuli on Pekasta tullut halimonsteri.. saa halia vaikka kuin eikä kiemurrella.. Luna ei pahemmin halimisesta tykkää, viellä.. =D Sylissä ei viihdy.. tosin mies väki jos yrittää sylissä pitää niin kiemurrellaan ja vääntelehditään vaikka kuin mutta ei minun sylissä.. pieniä hetkiä sylissä ja halissa jo kestetään. Saunominen on kummallakin kissalla suosiossa, kun sauna laitetaan päälle niin sinne on päästävä ja sitten tullaan pois kun me mennään saunaa eli se lämmitys osasto on kivaa. Kynsien leikkaaminen sujui paria naukaisua lukuun ottamatta hyvin. Vaikka lankoja on joka puolella ei kumpikaan kissa ole neulomisista kiinnostunut ollenkaan.. Parvekkeelle pitää heti aamusta päästä kattomaan että mitä on ikkunan ulkopuolella tapahtunut ja illalla sieltä ei maltettas tulla pois. Yöt nukutaan ja juostaan toisinaan.. Toisinaan nuolevat toistensa naamaa ja toisinaan pureevat toisiaan hännästä.. eli normi touhua.


2 kommenttia:

Meette kirjoitti...

Ihana toi Lunan "oma" asento :D Se on pennusta asti nukkunu tolleen.

Ai Luna antaa lankojen olla rauhassa? Ihme :D Meillä Lilli ja Luna meni molemmat ihan sekaisin kun otti kerät esille, Lilli kyllä enemmän. Kait se sitten Lilli oli joka Lunankin yllytti lankasotaan. Meillä ei voi pitää edes lankoja kaapissa piilossa. Mulla oli muovikassillinen lankoja eteisen kaapissa ja Lilli väkisin avas ovet ja meni korkeimmalle hyllylle ja repi ne kassit alas... nyt ne onkin varastossa kun ei niitä täällä saa mihinkään piiloon, ihan kun se haistais että mihkä on jemmattu! :)

Juliet Jones kirjoitti...

Mulla on neulomiset ja langat joka puolella.. olkkarin sivupöydällä ja makkarissa useamassakin korissa/lootassa mutta ei siellä kukaan käy ees kattomassa. Tai ehkä mulla on tylsiä lankoja =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...