maanantai 9. syyskuuta 2013

Seinä hyllyä, tapettia ja muuta

Makuuhuone kaipaa vähän muutosta. Vaikka pidän siitä vaaleanpunaisesta pirtelö maalista niin olen kyllästynyt siihen. (Kyllästyn helposti ikävä kyllä) Joten on aika miettiä uusia suunnitelmia. Kateltiin isännän kanssa Prismassa sitten maaleja ja mieleen tuli että mitä jos sittenkin jokin kiva tapetti sille yhdelle seinälle vaan. Ei missään nimessä, ei koskaan, ei milloinkaan kukkakuvio tapetteja joten sehän rajas valikoimaan kivasti.. ja sitten tuli tämä musta.. Aivan Musta tapetti. Jotenkin sen kohokuviointi ja lievä kiilto alusvärissä oli se että tämä meille tulee sinne. Makkariin siis ois tulossa hieman graaffinen musta / valkoinen / "vaihtuva väri" teema. Väriä laitetaan tekstiileillä sitten vaan.

Kuitutapetti Vallila Sara 2554-26Seinälle sängyn yläpuolelle ois sitten hankinnassa (mikäli joku tuttava ois joskus menossa Ikeaan, tai mamma vaikka menis koska vain parin hyllyn takia ei sinne erikseen lähetä) Taulu hylly joka on 9 cm syvä ja 115 cm pitkä, hinta 9,95. Pienempiä tauluhyllyjä 9 cm syvä ja 55 cm pitkä, hinta 5,95 ois 2-3 hankinnassa olkkariin ja yksi makkariin.. Mustana tietty ja alle sitten sellaset pienet kiinnitettävät Spotit. Muutama taulu kuten kuvassakin hyllylle, joihin kuvat Etsystä. Pari pientä kynttiläkippoa köyhishopeisena.
  
Tänään kävin Clas Ohlsonilla kattomassa pöytälamppua pöydälleni... ei oikeen ollut, tosin yö pöytä valaisimet ois ollu kivat vaan meillä ei ole yöpöytiä. = Mutta 2 kynttilänjalkaa pöytäkynttilöille tuli mukaan.. isompi on 25 cm korkee ja matalampi 20 cm korkee. Mustaa matta metallia.. ja on näitä 2-3 hajettava lisää.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...