torstai 24. lokakuuta 2013

Käy vaan ei näy..

Sain eilen mailia FeedSpotin ylläpidolta että saan vuoden Premium jäsenyyden ilmaiseksi kun Tämän Blogin lukijamäärä FeedSpotin kauttan on kasvanut hurjasti.. hmm.. se on jännä se että kukaan ei kuitenkaan kommentoi juuri koskaan vaikka kävijöitä on.. olen myöskin harkinnut että siirryn osin englantiin ensi vuojen puolella tämän blogin kielessä..

Toinen asia on se että täällä nyt on hiljaisempaa marraskuun ainakin vaikka yritän blogittaa mutta kun tuo NanoWrimo ja sen 50 tuhatta sanaa vie aikamoisen osan omasta ajasta eli siitä kun olen yksin kotona.. ei sitä vaan voi kirjoittaa kun isännät on kotona.. ajatus katkeaa koko ajan kun jollaan on asiaa..

Neulomis osastolla on kiirettä.. nyt siis oma Hermionen tälle vuodelle puikoille, värinä petrooli ja puikkokoko vähän isompi että tulis sellainen lörö siitä.. eli siis isompi.. harmaat on molemmat sopivia mutta nyt ois sitten tilaus värilliselle.. ja samaa Hermione mallia noudatellen ranteenlämmittimet tahi jopa lapaset.. Sitten ois tummanvioletit langat siihen HarryPotter postauksen punaiseen Muggle neuleeseen oottamassa..

Pitkä musta takki, siis se BatAttac mitä olin myymässä poies.. no nyt idea että jos en myy.. siinnä on hihat liian kapeat mutta helmaa vaikka kuin (melkeen kello) jos siis kavennan helmasta ja lisään kiilat hihoihin.. laitan irrotetavat karvat kaulukseen ja ranteisiin ja ostan uudet napit.. laitan taakse helmaan halkion mitä siinnä nyt ei ole ja se sumppaa nilkkoihin siksi.. tämä takki tosin on tuosta puskuri kohilta ihan liian pieni mutta jos ne pompulat tästä salilla käynnin ohella pienenis ja siirretään nappia ja ehkä jo ensi talveksi sitten sen otankin vasta käyttöön..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...