maanantai 28. lokakuuta 2013

Syyloman jälkeen

Lomat on lusittu lapsella ja maanantai sateineen saapui. Aamulla läksi pieni koululainen matkaan sadepuvussa ja ison keltaisen sateenvarjon kanssa. Marraskuun lopulla menevät katsomaan teatteriin Viiru ja PEsonen joulupuuhissa näytelmää. Kaupunki ei maksa mitään vaan vahemmat maksavat sen 9 euroa nassu mikäli haluavat lapsensa teatteriin pääsevän.. meillä nassulla on tänään lappu osallistumisesta ja rahat matkassa opelle. Olis muuten menty kattomaan tuota ilman kouluakin sillä onhan se kuiten Viiru ja Pesonen..

Tällä viikolla minun pitäs saada tietää koulu tuloksia.. odotan mutta en ole ollenkaan vakuuttunut..

NanoWrimo alkaa ihan kohta virallisesti.. siis marraskuu on kirjoitus kuu.. On hiukan jo selvinnyt tuo tuleva kirjoitukseni.. FanFic lajina ja HP ala-lajina..  SS tai DM on vasta hahmona.. tai molemmat jossain määrin.. katotaan mihin seikkailu neiti Duncanin vie..

Neulon ja neulon.. petrooli Hermione on valmis ja toinen jo puikoilla.. Olisin halunnut harmaata IsoVeikkaa tähän ja kävin eilennä sitten Anttilassa pikaseen että hajen.. joo ei niillä ollut harmaata.. oli beigeä ja muuta mutta ei harmaata ja Seiskasta tuo tulee liian "tikkunen". Ehkä se on loppuviikosta Apsi keikka siis..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...