perjantai 1. marraskuuta 2013

Tuoksun... *edit 15.11.*

Muistanette se tuoksuöljy postauksen jokin aika sitten. No kun tuo Anyan lahjaksi tilaama Severus rupeaa loppumaan niin sitä piti sitten tilata lisää ja samalla sitten tuli samaan tilaukseen muutama muukin. Severusta tilasin 2 x 5/16 dramia ja Dracoa 1 x 5/16 dramia ja Lupinia 1 x 3/16 dramia. Lupinia otin testiksi tuon pienen ja jos se on hyvä niin sitten tilaan lisää. Nuita kuvauksia en viitti suomennella koska ne on jotensakkiin vaikeita selittää silleen selkeesti suomeksi.. tämä on minun "kirjallisuus" ongelmani.. siis se suomeksi selittäminen englannista.. kirjottaminen pelittää englanniksi niin vallan mainiosti mutta suomeksi ei tule mitään.




This custom made scent is meant to capture the character of Severus Snape: The scent of a dark hogwarts dungeon, potion ingredients, and bitter-sweet sorrow: light woods, bergamot, vetiver, clove, musk, damp dark earth, and the lingering scent of ginger lily.






 


This custom made scent is meant to capture the character of Draco Malfoy: Like father like son: a dark regal scent of spiced woods, cool damp notes, masculine florals, and a hint of wormwood.








This custom made scent is meant to capture the character of Remus Lupin: The scent of a damp moonlit forest, ancient books, tea, and a hint of decadent chocolate.






Ja sitten ihan hitu muuta... osallistuin kirjakaupan kilpailuun ja kerrankin kolahti. Eli saan vapaa valintaisen kirjan heidän valikoimistaan.. joo arvaatteko mikä se on jos niillä on? No se on Harry Potter Encyklopeedia mitä olen mm. Prismassa vilkuillut.. ei niin että Mitenkään Olisin HP Fani.. =D =D

*edit*

Ei ollu HP:tä joten otin Brucen elämäkerran.. ja HP:n isäntä osti ihan muuten vaan Prismasta sekä tilaamani Vampyyri kirjakin kopsahti luukusta.. halusin tämän englanniksi ja maksoin 10 euroa eBayssä joten ei paha..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...