keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kirjaa ja kortit

Taas uudella kirjalla karttui kokoelma.. tällä kertaa Vampireology.. tätä OlogyBook sarjaa on enemminkin ja sillontällön tuleen hankittua kirja.


Olen ajatellut kirjakokoelman kartuttamista muillakin kirjoilla.. Anne Ricea aikanaan lisää mutta ennen sitä ois tarkoitus tilata Cassandra Claren Varjojen luukaupunki mutta englanninkielisenä kuiten eli City of Bones (Mortal Instruments). Muitakin Cassandra Claren kirjoja olen hankkimassa ja kun nämä saa pokkari versioina 2-4 puntaa kappale niin tilaukseen menee sitten samalla aina useampi kirja. Myöskin Picture of Dorian Grey ois hakusessa. Sääli että kirjakupoissa englannin kielisen kirjallisuuden saanti on hankalaa ja kallista. Suomalaisessa enkun kielisiä on jonkin verran mutta kun sarjasta puuttuu keskeltä kirja jota ei tilata niin eipä niitä sitten viitti muitakaan ostaa sieltä. Itselle kuiten on visuaalisesti se tärkeää että versiot on samalta kustantajalta jolloin kannet on saman kokoisia ja visuaalinen ulkoasu on yhteneväistä.

Harkitsin että pitäs ehkä tehdä lisälehti tuonne ylös "kirjastoni" eli hankitut ja hankittavat.. onneksi eBay ja muutama muu englannin maalla sijaitseva kirjoja tarjoava mesta on edullisia. 

Kortit.. no en saannu posti kortteja tai muitakaan kortteja vaan Anyan ystävä Roxy teki minulle Soul Oracle korteista luennan ja nyt sitten yritä lueskellä koko litaniaa mitä hän kirjottei.. yritän jopa ymmärtääkkin jotain =D Ja joissain asioissa oli niin kohilleen osuneet kortit että..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...