lauantai 16. marraskuuta 2013

voi voi tätä päätä..

Siis ihan pirullinen himo rastoihin iski taas.. ne on ollunna päässä 3 kertaa ja taas teksi mieli laittaa...  miksi??  en ymmärrä mistä se tulee mutta näin nyt vaan on. Olen siis vertaillut (lukenut vaikka kuin monta palstaa) villarasta vs kuiturasta osiota molemmissa hyvää ja huonoa.. Joten vertaillaan hetki

Kuitu rastat / Villarastat

Pestessä kevyemmät / Imeevät vettä kun pesusieni
Ei tuoksua pesussa tai jälkeen / Pesun jälestä villan haju jos ei käytä hajustetta
Värivalikoima aika rajallinen* / Villassa on väreissä mistä valita paljon.
Näistä on pito kokemusta / Ei minkäänlaista kokemusta

Jostain syystä (jota kukaan ei osannut selittää missään) villarasta huovutta omaa tukkaa juuresta huomattavasti paljon enemmän kuin kuitu.. outoa! On ollut päässä täys pitkät Dreamin valmiit musta/punaiset ja niiden laatu on kehno.. vain kierretty eikä takutettu ollenkaan. Ite thdyt punaruskeat täys pitkät.. no joo näitä oli liikaa silloin ja ne oli kohtuu lyhyen aikaa siis päässä..  sitten ne puna/oranssit lyhyet.. ne oli liiian lyhyet eli puolikkaat pitkistä.. joten jos nyt sitten teen ne ite niin siitä puolesta välistä sitten pituus.. Ideana on että väri omissa pysyy Hennassa ja siihen siis perustuen jatkot ois suhteellisesti samaa että ei lähetä leikkimään väreillä ollenkaan.. hurjaksi heittäytyen saatan sekaan laittaa pari punasta piuhaa.. Ja koska moni miettii että joo ne rastat tuhoaa oman hiuksen niin eipäs niinkään sillä kaikilla kerroilla on oma tukka ollut harvinaisen hyvässä kunnossa pois oton jälestä.. hiukka puudelia muistuttanut pari päivää mutta kunnon hoitsikka hoito ja homma on hoidossa.


* Teollisessa kuiturastassa on värivalikoima todella rajattu mutta jos ite tekee niin sitten on enemmän valinnan varaa.


Sitten muutamat kuvat netis syövereitä.


1 kommentti:

VINNIENNA kirjoitti...

villa on myös kuumempaa koska se varastoi lämpöä toisin kuin kuitu!

ja mä veikkaan että villa rastoittaa omaa hiusta siksi että villa on suomukas kuitu joka "imee" ja takertuu hiuksen suomuihin ja vetää niitä mukanaan huopumaan, kun keinokuitu taas on sileää ja "huopuu" eri tavalla.. esim ihan villa huovuttaessa hiukset,, eläimenkarvat ja villalanka on helppo saada huopumaan villaan kiinni, mutta keinokuitulanka taas ei sinänsä huovu villaan kiinni vaan villa huopuu vain sen ympärille.. (vaikea selittää.. ehkä tajusit) eli villa ja hius.. kaksi suomukasta pintaa.. takertuu ja kieputtuu ja huopaantuu, kun taas ne kuiturastat ei niinkään vedä niitä irtoavia hiuksia huopumaan sekaansa (kun keskimäärin noin 100 hiusta päiväsäs irtoaa, oli rastat tai ei)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...