keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Päänvaivaa vaatekaapissa ja muuta pulinaa..

Tuon Poika Ipanan vaatekaappi aiheuttaa taas päänvaivaa.. sen sisältö siis. Shortseja tarvii treeneihin lisää ja kesäksi.. T-paidoista suurin osa on pieniä ja pitkähihaisista puhumattakaan. Verkkarit jää pieniksi ja reisarit/farkut myös. Sukkaa ja kalsaria saa olla jakuvasti ostamassa. Nyt ostettiin just uuwet talvikengät joten nämä toivottavasti menee sitten ens syksynäkin.. Kesä kengät on kaikki ostettava uudet sekä lenkkarit.. Treeni lekkarit sentään on sopivat.

Lapsi kasvaa kauhiaa vauhtia. Nyt mennään 7 v / 140 cm releissä joista osa on jo hiukka nihkeitä eli 146 on seuraava... Ihan vaatteen merkistä riippuu koko, toiset on niin nihkeän kokosia ja toiset reilumpia. Prismassa on reilut koot, samoin seppälässä mutta Lindexillä on pienemmät.

Onneksi talvi releitä ei tarvihe ostaa kun vasta on 2  takkia ja 2 uudet housut ostettu. Mutta kevät takki sitten taas on hankittava.. samoin kevyet ulkoiluhousut.

Paita osastossa aion kääntyä eBayn puoleen ja tilata paitoja useamman kerralla.. housu osasto sitten on kauppa kamaa sillä niitä pitää sovittaa.

Lapsi ilmoitti myös haluavansa keväällä uudet verhot. Eli nyt sitten on 3 lastenhuoneen paneeli verhot myyntiin. Nyt kuulemma ei enään mitään Cars tai Auto verhoja vaan "isojen" verhot. Pimeessä hohtavat kummitus verhot haluu viellä sentään pitää talvi verhoina.. ne on hauskat.

* * *

Muuta pölinää osiossa mennään ensin siihen Sairaalalla aamutuimaan käyntiin.

Eli tuon koulun KeuhkoTuberkuloosin vuoksi kävimmä myös me lääkärillä (koulun kutsusta) ja samalla sitten keuhkoröntgen ja verikoe lähetteet saatiin. Thoraxit ottivat niin että oli sovittu aina 10 oppilaan ryhmälle aamu aika 7.15 eli se meinas 06 herätystä. Jonen eka röntken ja se menikin ihan "kivuttomasti" ei ees tarvittu äitiä mukaan. Verikoe olikin sitten kaverille järkytys ja samalla myös Jonen eka (paitsi se mikä sillon aikanaa syntyessä otettiin ) ja hiukan itketti ja kauhistutti. Kädestä pitämällä sen meni aika nopeaan ohi ja hoitaja kehui kovin herran suhtautumista.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...