perjantai 21. helmikuuta 2014

Voi muisti parkaa..

Nyt ymmärrän mitä ameriikan-maalla asuva blogi-ysti tarkoitti kun sanoi että Hockey-mom elämä on yhtä muistamista. Sillä meillä on Säbä-mom hermounohduksen partaalla että mitä kaikkea on muistettava mukaan koko päivän turneeseen naapuri kaupunkiin. Vaihto relettä ja välipalaa ja muuta mukavaa..

Huomenna siis nousemme ennen 07 että kerkeää kaveri vetää aamupalat yms muut hommat suoritta. Pitää tehä eväät ja tarkistaa vaihto vaatteet kun on  4 peliä niin kuivaa peli paitaa.. väliajoille onepice päälle ettei vilustu. Ja paikkana on Mikkelin Rantakeidas.. joo mulla oo hajuakaan missä se on mutta navi saa opastaa. Sitten viellä se että mummu kuskiksi sillä isillä on Iittalassa oma Petankki peli..

Ja pojalle kaiken kruunaa se että pelipäivän jälestä ootaa mummolaan jäänti eli vaari lämmittää peliukolle saunan ja sitten jääkin ukkeli lomille sinne pariksi tai useammaksi päivää.. kunhan ennen koulun alkua palauttaavat.

2 kommenttia:

VINNIENNA kirjoitti...

heh.. tällaisena kisahuoltajana useamman vuoden olleena, vaikka laji onkin eri.. niin todennut parhaaksi kirjoittaa tiettyyn vihkoon listan tarvittavista varusteista sisä ja ulkokisoihin, eväineen, vaatteineen yms varusteineen ja listaa on tullut kisojen saatossa korjattua ja muokattua niin että nyt ei tartte kun samasta listasta käydä tavarat ja eväät yms läpi,. niin kaiki tulee mukaan ilman tuskailua..

helpolla pääsee meillä jos vaan mies tai poika on kisoissa.. mutta jos molemmilla on kisat, niin ne kaksi lahopäätä kun ei muistaisi omia päitänsäkään, niin saa välillä olla kyllä helisemässä kun tuntuu että niillä on aina jotain hukassa :D

Juliet Jones kirjoitti...

Meillä on Hollolassa seuraava turnee parin viikon päästä ja hommaa aina hiukan hankaloittaa se että kun nämä turneet on viikonloppusin ja isännän pelitkin on viikonloppusin niin se on mummu tai joku muu kuskiksi nakitettava. Tosin mummu lähtee mielellään.. Sekin vaikuttaa varustautumiseen että onko 4 peliä niinkun nyt oli vai vaan 2 peliä.

Mutta jos tuo napero nyt haluaa seuraavankin kauden jatkaa niin kyllähän nämä tästä rutinoituu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...