torstai 3. huhtikuuta 2014

Lukemistoa

Wau.. toinen postaus ihan seuraavana päivänä =D =D

Ei tässä sen kummempaa kun että kirjoista vaan. Lukemistoni ehtyy.. on tuolla viellä nuo fifty Shades Of Greyt mutta Sookiet ja muut on jo lujettu.. eli uusi tarvii. Kirjasto on toki oikeen kiva paikka mutta ei siellä etsinnöistä huolimatta ole niitä mitä haluan. Ja englannin kielisinä kaikenlisäksi..  Anne Ricen kirjoja on toki listalla mutta nyt on pari muuta ensin tuloillaan.

The Secret Scripture by Sebastian Barry 

Tätä ei sitten olekkaan suomalaisessa suomeksi ollenkaan mutta englanniksi sentään löytyy (sopii minulle paremmin) hintaan 9.80. Toosin tämän saisi postikuluineen Briteistä 3 euroon =D Tätä en ehkä koskaan olisi itse ajatellutkaan mutta Anya kertoi tästä.. On kuulemma sitä mennyttä lumoa josta pidän. JA kirja kuin kirja.. oli huono tai ei niin kannattaa lukea. =D Tästä on muuten leffakin tuloillaan Irlannin maalta.

"Nearing her one-hundredth birthday, Roseanne McNulty faces an uncertain future, as the Roscommon Regional Mental hospital where she's spent the best part of her adult life prepares for closure. Over the weeks leading up to this upheaval, she talks often with her psychiatrist Dr Grene, and their relationship intensifies and complicates."

Sadannen syntymäpäivän lähestyessä, Roseanne McNultylla on edessään epävarma tulevaisuus, sillä Roscommon Regional mielisairaalaan, jossa hän vietti suurimman osa aikuisikänsä valmistautuu sulkemiseen. Viikkoina jotka johtavat tähän mullistukseen, hän puhuu usein psykiatrinsa Dr Grene kanssa ja heidän suhde tiivistyy ja vaikeutuu.The Book Thief by Markus Zusak 

Suomeksikin tämä kirja "Kirjavaras" ois saatavilla Suomalaisessa hintaan 10,45 ja englanniksi 9,80.

"Natsi-Saksa toisen maailmansodan keskellä. Kuolema ei ole koskaan ollut kiireisempi. Pommisuojassa 9-vuotias Liesel lukee varastettuja tarinoita naapureilleen ja kellariin piilotetulle juutalaismiehelle. Ja jossakin pisteiden ja niitä seuraavien isojen kirjainten välissä näkyy pilkahdus taivasta ja toivoa. "Ja sitten ihan viellä vähän kirjallisuutta. Ensin ajattelin että hankin ne Cassandra Claren kirjat. Varjojen luukaupunki ja muut joita yhteensä on 6 kirjaa. Noooh... enemmin sitten asiaan tutustuen. Ensimmäiset 3 viellä kuulemma menee mutta ko kirjailialla on hivenen kieroutunut mieli ilmeisemmin ja se kuulemma näkyy hänen aiemmassa kirjoittelussa. Ei siis kirjoja vaan FanFickejä on kirjoitellut aiemmin. Enimmäkseen HP srjaan liittyen ja utelias luonteeni sitten sai minut lukemaan yhden..  vain yhden sillä sekin oli liikaa. Ymmärrän etä Hp fanit kirjoittavat pareja yhteen ja ymmärrän Dramionet ja Snamionet mutta en sisarus juttuja.. Lisää sitten luettuani tuosta kirja sarjasta 4 eteenpäin kirjoittajan tyyli muuttuu kömpelöksi ja kirjat on melkeen kopioita 3 ensimmäisestä hieman nimiä ja luonteita muutellen ja sijoittaen sarjan SteemPunk Lontooseen nyky NewYorkin sijaan. Joten ehkä jätän tämän kirjasarja ihan kokonaan ja kattelen leffat kun se toinenkin on vissiin tulossa. Moni on sanonut että leffoja on kirjoista siistitty ja oli se ihan katottava pläjäys. Joten jatkan Anne Ricen kirjojen hankintaa ja pari Sookie viellä uupuu. Mutta kun olen nipottaja haluan ne niin että sarja on saman kustantajan jolloin ne on saman kokoisia ja saman kantisia.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...