torstai 3. huhtikuuta 2014

Se tumma väri *pika päivitystä*

Niih no.. sitä nyt pyörii päässä se värjääminen ja vaikka sitä vois indikon kanssa ruskeampaan mennä mutta minä tohloilen sen kanssa kuiten niin että tulos on musta.. joten ei kiitos. Värisävyjen välillä olen pähkinyt tään aamua. Ja tuo Emma Stonen kuvan mukainen väri ois vähän niinko hakusessa.



~*~*~*~*~*~*~ 

Koska tuota Nectra Coloria ei jostain kumman syystä ollut Prismassa/Cittarissa eikä edes Sokoksella päädyin Million Colorin väriin.. Dark Chocolate. Katotaan sitten millon sen pääkoppaan saan. On muuten taas tuolla tyvessä kunnon kasvuraja vaikka hennasin n.3 viikkoa sitten joten ihmeen nopiaan tällä kerralla se sinne tupsahti. 

Lisäksi tämän värin kanssa sitten ajattelin KC Color Maskia Inkalta hakea. Väri Cacao tai Coffee. Tai Coffee ja Toffee jotka sekotan sitten keskenään. Katotaan eka mitä tästä tulee ja sitten Inkalle ja katotaan mikä väri ois sopiva. Tuo KC: Pepper on kuiten ollu punaisen kanssa pelastus väjäyksen pidennykseen ja värin kirkkauteen joten toiminee ruskeallakin.


~*~*~*~*~*~*~


Sitten näitä värejä. Kaikki on Swarskoffia (oliaan en ikinä enään koske). Liven väreissä on tautisen ihania punasia mutta ei ruskeita.






Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...