maanantai 5. toukokuuta 2014

Neuloosia ja virkkuusia.

Monta neule ideaa muhii päässä.. virkkaus ideoita viellä enemmän.. ne sekoittuvat ja ideat on päättöämiä ellei ihan mahdottomia.. harkitsin jo Sylvi-viritelmän tekemistä niin että hihat tekisin ranteesta kyynärään viuhkamallilla virkaten. Annan tämän nyt hautua sillä vaikka idea kuullostaa hyvälle se vaatii viellä hiomista.

*edit - Ja niinhän se sitten meni että nyt on koukulla valkoista Siiriä viuhkamallilla melkeen kyynärään jo tehty ja idea senkun kehittyy että teen nappilistatkin virkkuuten sitten.. Muuten malli ei ole selvillä kun että ragla hihana ja hupulla tai suuurella kauluksella. Katotaan mitä tästä tulee..*


Valmiista tekeleistä tämä on viimeisin. Puuvilla langasta virkattu "kauluri" Viuhka malli on oman pään ja kirjassa olleen malli kuvion risteymä. Varsin toimiva vaikka itse sanonkin. Aikaa tämä vaati 3 Potter leffaa ja 3 kerää Novitan helmenharmaata Miami puuvilla lankaa sekä nro 4 koukun.



Seuraavaksi rupean metsästämään lankaa tähän irkku neuleeseen. Värinä ehkäpä juuri vihreä tai harmahtava ruskea. Ja ettei homma ihan helpoksi mene niin olempa ruvennut harkitsemaan sinistä... Sinistä!! Minä joka olen enemmän kuin mitään muuta väriä niin sinistä inhonnut muussa kuin Farkuissa. Tosin ei tässäkään mennä sentään hurjaksi vaan sininen joka kummittelee on sellainen tummahko hiukan harmaalla alasävyllä mitä esim. Kartio laseissa sanotaan sateensiniseksi ja Swarowskin kristalleissa Montana Blue. Mutta en tätä sinisenä kyllä tee. Tuollaisen puuvilla huivin voisin kyllä ehkä..





Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...