tiistai 20. toukokuuta 2014

Juuu hiljasii pitelee

Eli ei tässä mitään ja missään tapahu. Kuumaa on ja silleen.. Pikku-ukolla kesäloma häämöttää isommalla ei. Minä kattelen Poirotteja ja virkkaan aamusin kun ukkelit kouluun lähtevät. Toisinaan iltasinkin kun isompi on rautapalloja viskomassa ja pienempi viettää elämää ulkona.

Virkkaan puuvillalankaa viuhkapitsille ja Chevronille.. lankaa on parin kassillisen verran (vaikka n.20 kerää hiekan väristä onkin viellä  jossain piilossaan).. aina illassa jotain valmistuu tai alkaa.. Kuvailen niitä sitten joskus kun on "enemmin" valmista. Toisinaan (viileemmän ilman sattuessa) luen ja samalla annan BlueGrassin soida. Villalangat on korissaan ootelemassa aikaansa.

Ruoka näin kuumalla meillä on kanssa sellasta huitasten tehtyä. Ei yllä helteellä gurmeeseen parin tunnin kattila sessioihin. Tomaatti/kurkku/raejuusto hakkelusta ja GrilliKanaa ja kaikki kiittä. (paitsi isi ei sitä raejuustoa syö). Seuraava sadepäivä kun tulee houkuttas tehä Pasta Genovesea tai Puttaneskaa. Mutta luulen että sen sadepäivän sattuessa meillä on jotaan mukavan helppoa että minun aivot saa sanaruokaa enemmän. Näin kuumalla ei aivot ota tekstiä vastaa joten siksi virkkuu+Poirot töllössä toiminee.

Tällättisiä ranne/kaula virkkuu koruja jämä helmistä virkkuutuksen alla.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...