torstai 5. kesäkuuta 2014

Suomen Tulli ja sen kiemurat

On toisinaan vaikea ymmärtää näitä tulli juttuja.. Tilasin, niinkuin aiemminkin olen tilannut Ameriiikasta ja Tullin raja tietääkseni on 20 euroa. Tässä kohtaa ihmetyttää se että tuotteet kuluineen ei edes tuota 20 euroa tehnyt joten miksi tulli selvitys?? Tämänhän voi thedä netissä helposti mikäli on liitteeksi laittaa se tilaus tosite sähköisenä.

Tämän kertainen tilaukseni oli kuluineen 15 Euroa 28 Senttiä ja tätä sitten tullataan. Tuotteet on paria senttiä vajaa 10 euroa ja loput postikulua. No näistä ei mennyt tällä kertaa tullia kun se ois ollu jottaan 3 euroa mutta alle  5 euron tullia ei tarvihe maksaa. Mutta siis se paperi homma... Tämän vuoksi yleensä tilaan EU alueelta mutta kun Zei on ainoa joka tuon lemppari tuoksuni osaa tehdä.. niin vaikka on nämä tulli selvitykset niiin jatkossakin tilaan Zeiltä tuoksuni.. ihmetyttää vaan tämä tullin systeemi että postimaksuistakin maksetaan tullia.

Lempparini Zeibe:n tuoksuista. Vakio asiakas tämän kanssa olen ollut jo pari vuotta ja vaikka listalta tämä oli pois jonkin aikaa silti sain tätä pyynnöstä.Tämä on ehdottomasti paras syksy ja talvi tuoksuni, en juurikaan muuta käytä. Kesällä on toisinaan vähän kevyempää.. mutta lukupäivinä (sadetta ja harmaata) tämä ja kirja sekä kahvi.. aika täydellinen tuoksu maailma kirjaan uppoamiseen.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...